Køb pilleovn tæt på Næstved

Er du på udkig efter et pejsecenter tæt på Næstved med enorm ekspertise i pilleovne, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har over 20 års erfaring i salg af pilleovne fra MCZ og vores store showroom med pilleovne i Albertslund er et specialiseret pejsecenter tæt på Næstved kun med pilleovne.

Du finder os en lille times kørsel fra Næstved og kort efter, at du er kørt af motorvejen kommer Roholmsvej som en sidevej til Roskildevej. 

København Pilleovne

Centralt placeret i Albertslund tæt på alle indfaldsveje finder du Danmarks største udstilling af MCZ pilleovne. Vi er et specialiseret pejsecenter tæt på Næstved kun med pilleovne, og du vil ikke køre forgæves.

Showroomet kan besøges ubemandet alle ugens dage fra kl. 6.00 – 22.00. Ønsker du at besøge showroomet sammen med en dygtig salgskonsulent, så kan der bookes tid her:

BOOK TID

Vores adresse er:
København Pilleovne
Roholmsvej 8
2620 Albertslund

Din købsguide: 4 trin til køb af pilleovn

Er du i tvivl om, hvad du skal tage stilling til, når du vil købe en pilleovn? Få vores guide med 4 trin, som kommer omkring både placering, størrelse, effekt osv., så du er godt klædt på til at vælge din pilleovn.

 

 

 

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så du indimellem vil få en mail med nyheder eller gode råd og viden om pilleovne, træpiller, lovændringer og lignende relevante emner.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Åbent hus I KØBENHAVN
den 20. april kl. 11-15