Om STREAM COMFORT AIR

MCZ STREAM er en flad pilleovn med mulighed for varmeflytning (Comfort Air). Røgafgangen kan gå bagud eller i toppen til højre. Den yder en varmeeffekt på mellem 3,4 kW og 11,9 kW og har hele 3 rumblæsere for kanalisering af varmen. Anvendes blæserne ikke til kanalisering, så kan pilleovnen fordele den varme luft til højre og/eller til venstre. Pilleovnen leveres med det patenterede ACTIVE+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen. Pilleovnen sørger derfor automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding af træpillerne.

I vores MCZ pilleovne med MAESTRO+ er WiFi-styring standard samt integreret fuldt ud i pilleovnen. Alle MAESTRO-modeller kan derfor styres med hustandens smartphones og/eller tablets og det er meget let at regulere og programmere pilleovnen  – om du er ude eller hjemme! MCZ STREAM leveres som standard også med et elegant pop-up display.

Alle vores MCZ pilleovne med MAESTRO+ leveres med den yderst lydsvage BRUSHLESS pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden og med et ekstra højt moment samt et meget lavere strømforbrug end andre gearmotorer på markedet. Andre fabrikater pilleovne på markedet har typisk en gearmotor, der kører rundt i intervaller med en knirkende bremselyd til følge samt også et højere strømforbrug. Her ud over har alle vores MCZ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens primære rumblæser helt kan deaktiveres. I SilentFunction fordeler pilleovnen sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

MCZ STREAM har en stor rude, der giver et godt indkig til pilleovnens flamme og den keramiske tændstav sørger for, at der er tændt op i træpillerne på kun 2-3 minutter (QuickStart).

MCZ STREAM fås med sort eller hvid stålfront eller med front i fedtsten.

Vejl. pris: kr. 38.000,00 (stålfront)
Vejl. pris: kr. 41.375,00 (fedtsten)

STREAM COMFORT AIR

En flad pilleovn med effektiv varmeflytning

STREAM C-AIR tekniske specifikationer

  • Bredde 91,0 cm
  • Højde 113,3 cm
  • Dybde 39,3 cm
  • Træpillemagasin 42 ltr./27 kg
  • Varmeydelse 3,4 – 11,9 kW
  • Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
  • Forbrug 0,8-2,7 kg
  • Strømforbrug 130 W (max 380 W)
  • Vægt 180 kg

Åbent hus I KØBENHAVN
den 20. april kl. 11-15