Træpiller til pilleovne

Mange byder sig til med træpiller og det kan være svært at vælge den rigtige træpille til sin pilleovn. Der findes et hav af forskellige mærker, størrelser og priser.

Til din pilleovn er det vigtigt, at træpillerne er korte samt, at der ikke er for meget smuld i poserne. Kun 6mm træpiller fungerer til de fleste pilleovne. Man kan anvende 8mm træpiller, men hvis du vil minimere driftstop på grund af tilstopning i sneglen, bør du udelukkende holde dig til 6mm træpiller. Du opnår en lettere håndtering i det daglige ved at købe træpiller i poser a 10kg.

For at spare penge på sit indkøb af træpiller kan det ofte være en fordel at placere sit køb til den kommende vinter om sommeren.

Södra træpiller 6mm 10kg Pose

Södra 6mm træpiller

Södra er den bedste kvalitet træpiller vi har kunnet finde og vi bruger også selv denne træpille i vores egne MCZ pilleovne. Disse træpiller er ikke produceret af et affaldsprodukt, men 100% af gode svenske træer. I Sverige er skovdriften meget mere bæredygtig end andre steder, idet der altid sørges for beplantning af nye træer, når de gamle fældes.

Dette produkt leveres også altid fra den samme svenske fabrik, hvilket er din garanti for en ensartet kvalitet – altid lavt askeindhold samt et meget højt smeltepunkt.

Poserne indeholder 10kg og er derfor ekstremt nemme at håndtere.

Södra er særdeles velegnet til pilleovne og er efter vores mening og erfaring det perfekte valg af træpille til din pilleovn.

Specifikationer

Aske: under 0,3%
Fugtindhold: max. 9%
Askesmeltepunkt: over 1500C°
Vægtfylde: under 650 kg/m3
Brændværdi: min. 4,8-4,9 kWh/kg
Vægt: 10 kg pr. pose
Antal: 90 poser pr. palle (900 kg)

Køb træpiller hos os

Södra’s træpiller er en absolut top kvalitet træpille og derfor også den eneste vi kan anbefale og forsvare selv at forhandle. Vi har selv træpillerne stående på vores eget lager til hurtig levering med fragtmanden fra dag-til-dag.

Træpillene bestilles online på vores webshop www.pilleovn.dk

Svenske Södra træpiller 6mm

Åbent hus I KØBENHAVN
den 20. april kl. 11-15