MCZ Service

Din tilfredshed er vores succes – derfor sørger vi altid for professionel MCZ service i verdensklasse.

Når du køber en MCZ pilleovn, vil din ovn altid blive efterset, repareret samt renset af professionelle og dygtige serviceteknikere, der kun er tilknyttet MCZ, og som er specialuddannede i vores pilleovne og altid up to date med den nyeste viden. Dette er din garanti for, at du får besøg af en sagkyndig specialist, der altid kan bistå dig med alle spørgsmål vedrørende din pilleovn samt sørge for, at den kører optimalt og med den bedste virkningsgrad.  

MCZ’s service dækker hele landet ud fra adresser i Silkeborg, Slagelse og Farum og vores serviceteknikere har altid alle reservedele liggende klar i bilen til hurtig udbedring og afhjælpning af fejl på stedet.

MCZ Tryghedsaftale

MCZ tryghedsaftale – mere end bare en serviceaftale

Ligesom vores ovne er lidt mere end bare en helt almindelig varmeløsning, så bestræber vi os altid på, at vores MCZ service skal være meget mere end bare en serviceaftale. Det er vores mission altid at give dig den bedste service til din nye MCZ pilleovn og med 100% tryghed. Derfor tilbyder vi en fordelagtig serviceaftale, hvor banen er kridtet helt op i de første to år. Med en MCZ tryghedsaftale får du:

MCZ tryghedsaftalen kan købes direkte hos MCZ service eller hvor du køber pilleovnen og koster kr. 2.500,00.