Hvem er MCZ?

Europas mest solgte pilleovne

Pilleovnene fra MCZ er Europas mest solgte – og med rigtig god grund. Det italienske familiefirma har en stærk forståelse for, hvad slutbrugerens ønsker til opvarmning er samt hvilke behov en moderne familie har.

MCZ har skabt den perfekte kombination mellem avanceret teknologi og smukt design.

I danmark er MCZ Norden ApS ene-importør af MCZ’s fantastiske pilleovne og vores historik går faktisk helt tilbage til år 2000. Vi har solgt i tusindevis af pilleovne i Danmark og vores know-how er uforligneligt! Som den første importør valgte vi at for snart 10 år siden at etablere en professionel serviceafdeling – kun for MCZ pilleovne. Det var et godt træk og noget vi er meget stolte af. Markedet ændrer sig kontinuerligt og igen forsøger vi os med et nyt strategisk træk. Sommeren 2023 er vi den eneste i landet der har ubemandede showrooms i Danmark – Aarhus og København – hvor man kan lukke sig ind alle ugens dage og kigge på vores pilleovne.

Vi glæder os til at høre fra dig og ikke mindst til at handle med dig!

Hav en rigtig god dag.

Vi har den helt rette pilleovn til dit hjem

Vi har valgt at gøre det muligt at booke tid, for at vi bedst kan hjælpe dig med at finde den helt rette MCZ pilleovn. På den måde har vi nemlig god tid til at sætte os ind i dine behov og finde den helt rette MCZ pilleovn, der passer både til dit varmebehov såvel som dit hjem. Vi har Danmarks nok mest komplette udvalg af pilleovne stående i vores showroom, og her har du rig mulighed for at opleve pilleovnenes mange muligheder og designs på egen hånd, før du vælger den, der passer perfekt til dig. Udover rummelige og indbydende showrooms, så har vi også et hyggeligt loungeområde, hvor dine børn kan hygge sig, mens du kigger på de forskellige ovne, og hvor vi også kan tage en rigtig god snak om, hvad du ønsker dig af din nye MCZ pilleovn. Du finder os centralt placeret i København og Aarhus, og det er let at komme til os, uanset hvor du kommer fra, ved hjælp af både ringvejen og motorvejen. Så skal du have erstattet brændeovnen eller har du brug for en ny pilleovn? Så er vi ubetinget stedet at komme til.

Åbent hus I KØBENHAVN
den 20. april kl. 11-15