NEXT LEVEL INDEN FOR OPVARMNING MED PILLEOVN

Maestro+-teknologien gør det muligt for pilleovnen at udtrykke sit yderste potentiale med en endnu lettere og mere intuitiv brugerflade. En ægte integreret mikrocomputer taler med din smartphone og forbedrer pilleovnens ydeevne yderligere, så den fortsætter med at fungere perfekt selv under ikke-ideelle forhold.

Find ud af alle fordelene ved hele serien af højtydende pilleovne, der kan fjernbetjenes med Maestro+ app’en.

1. Den perfekte flamme:

Forbrændingen med Maestro+ er optimal, den genererer mindre aske og efterlader glasset renere end andre pillleovne på markedet. Dette er også ensbetydende medet lavere forbrug, lavere emissioner og meget mindre hyppige rengøringer.

2. Dobbelt tilslutningsmulighed (WiFi og bluetooth):

Alt hvad du behøver for at programmere og bruge din ovn fra din smartphone er inkluderet, både hjemmefra og på afstand og helt uden tilkøb af ekstraudstyr.

3. Maestro+ pilleovne tilpasser sig din hverdag:

Download MCZ Maestro+ app’en på din smartphone, så har du alle funktionerne til at styre din pilleovn lige ved hånden, både når du er hjemme, og når du er ude. Det er ikke noget problem, hvis du ikke kan eller vil bruge din smartphone. Du kan også vælge at bruge en fritstående fjernbetjening (tilkøb) eller det digitale betjeningspanel, der er monteret på pilleovnen.

4. Intuitiv og komplet app:

Det er nu blevet endnu nemmere og mere intuitivt at betjene en pilleovn med MCZ Maestro+ app’en. Med nogle få klik indstilles pilleovnen og du er hele tiden opdateret med pilleovnens aktuelle driftstatus.

5. Få optimal teknisk support på distancen med Maestro+:

Sammen med app’en er der udviklet et unikt supportværktøj, som klæder vores autoriserede serviceteknikere i MCZ Service rigtig godt på til også at kunne yde dig en professionel assistance på distancen. MCZ Service kan opdatere din pilleovn, foretage indstillinger samt få et indblik i pilleovnens drift over tid.

Integreringen af WiFi-teknologi i pilleovne har revolutioneret måden, vi tænker opvarmning i vores bolig på, og MCZ er først på alle områder.

Ved at investere i en pilleovn med Maestro+, investerer du ikke kun i din boligs komfort og værdi, men også i en fremtid, hvor teknologi gør livet meget lettere og mere behageligt.

Uanset om du er teknikentusiast eller blot værdsætter praktisk bekvemmelighed, er en MCZ pilleovn med WiFi en fremragende tilføjelse til enhver bolig.

Din købsguide: 4 trin til køb af pilleovn

Er du i tvivl om, hvad du skal tage stilling til, når du vil købe en pilleovn? Få vores guide med 4 trin, som kommer omkring både placering, størrelse, effekt osv., så du er godt klædt på til at vælge din pilleovn.

 

 

 

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så du indimellem vil få en mail med nyheder eller gode råd og viden om pilleovne, træpiller, lovændringer og lignende relevante emner.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Åbent hus I KØBENHAVN
den 20. april kl. 11-15