MCZ driftsstatus

Her kan du læses om aktuel driftsstatus på vores MAESTRO-styring. Vi skelner mellem den første generation MAESTRO og den nyeste WiFi-styring MAESTRO+.

 

Maestro+ driftsstatus

Der er ingen generelle problemer på serveren.

Maestro+ app'en

Der udvikles fortsat på app’en og du kan med stor fordel sætte den til automatisk at opdatere.

Maestro driftsstatus

Der er ingen generelle problemer på serveren.

Maestro app'en

Den app der har fungeret med pilleovnene lukkes ned i april 2024. Der er kommet en ny app og den kan man finde ved at søge på “MCZ maestro – upgrade” i Google Play eller i App Store.

Den nye app adskiller sig fra den gamle ved, at man skal oprette en brugerkonto med sin mailadresse – funktionerne er dog fuldstændigt de samme. Denne væsentlige ændring skyldes EU-reglerne om GDPR.

  1. Download den nye app
  2. Registrér dig som bruger i app’en
  3. Bekræft din bruger med linket i den e-mail du modtager.
  4. Du er nu oprettet som bruger og ejer af pilleovnen og kan i app’en invitere andre i husstanden til at blive bruger af pilleovnen. Nye bruger skal oprette deres egen konto og password. Alternativt kan de også bagre logge ind på den kont der er oprettet under punkt 2.
  5. Log ind på app’en
  6. Tryk på plus og indtast pilleovnens serienummer (S/N) og derefter MAC-adressen. NB! App’en skriver, at man kan scanne, men denne funktion fungerer ikke på tidspunktet og alt skal tastes manuelt. Så trykker du frem og frem og vælger REMOTE og frem. Luk app’en og vent 2-3 minutter. Åben app’en igen og så er du forbundet.
  7. App’en beder dig om at konfigurere WiFi. Er din pilleovn allerede forbundet via den gamle app, så skal du springe denne indstilling over. 
  8. Du kan nu slette den gamle app eller anvende begge apps parallelt til den gamle lukker og slukker til april 2024.

Åbent hus I KØBENHAVN
den 20. april kl. 11-15