Hold varmen med MCZ Nordens pilleovne

Træpilleovne med topafgang

Vi holder hinanden varme

Vores pilleovne, vores stoltheder

Oversigt over alle pilleovns-modeller med topafgang

Er du en af de rigtig mange som gerne vil skifte den gamle brændeovn ud med en træpilleovn? Så kan det godt være lidt bøvlet, hvis man skal til at lægge skorstenen om. Det har vi tænkt over!
Derfor tilbyder vi naturligvis også pilleovne med topafgange, så du nemt kan erstatte brændeovnen med din nye MCZ pilleovn under skorstenen.

Derfor kan du få en oversigt over vores pilleovne med topafgange. Her finder du både vores air- comfort air samt hydro-modeller.

Vi anbefaler, at du booker et konsulentbesøg, så du kan blive rådgivet om, hvor i dit hjem en pilleovn er mest optimal.

Kr. 27.100,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Kr. 35.200,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ DOC C-AIR UP! MAESTRO

DKK 29.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Er du i tvivl om, hvilken pilleovn du ønsker?

Book konsulentbesøg 100% gratis og uforpligtende

Det kan være vanskeligt at udvælge en pilleovn, der skal stå i netop dit hjem. Det ved vi alt om. Derfor har du nu muligheden for at anmode om et besøg fra en af vores autoriserede forhandlere, der udover at vejlede dig i dit tekniske behov, kan vise dig, hvordan en MCZ pilleovn vil tage sig ud hjemme hos dig – helt gratis og uforpligtende.

Dette kan lade sig gøre ved hjælp af MCZ@HOME – et app-koncept kun tilgængeligt for MCZs produkter. MCZ@HOME tillader en visualisering af alle vores pilleovne i 1:1 – så du med egne øjne kan vurdere hvilken træpilleovn, du bør vælge. Læs mere her.

Læs vores blog

I vores blog fortæller vi om nyheder og relevante emner, som optager os her i Skandinavien vedrørende opvarmningsløsninger – såsom som pilleovne.

Er du interesseret, kan du læse vores seneste blogindlæg her.

Vi har lavet en købsguide til dig!

Hvis du gerne vil blive lidt klogere på hvordan en pilleovn fungerer, og hvad man skal tænke på inden købet, så kan du med fordel læse vores 4-trins købsguide. På den måde er du sikker på at komme godt fra start med den nye ovn. Læs guiden her.

Vi har desuden lavet en guide til det gode køb, der også henviser til købsguiden samt det man bør være opmærksom på, inden køb af ovn. Læs denne her.