Hold varmen med MCZ’s træpilleovne

Træpilleovne med topafgang

Vi holder hinanden varme

Vores træpilleovne, vores stoltheder

Oversigt over MCZ træpilleovne med topafgang

Er du en af de rigtig mange som gerne vil skifte den gamle brændeovn ud med en smart træpilleovn? De fleste brændeovne er sat op under en stålskorsten, der kommer ned gennem taget. Derfor tilbyder vi naturligvis også træpilleovne med topafgang, så du nemt kan erstatte brændeovnen med en ny miljørigtig MCZ træpilleovn. 

Nedenfor en oversigt over vores mest solgte træpilleovne med topafgang. Vi har flere modeller i sortimentet samt også træpilleovne med topafgang og varmeflytning.

Vi anbefaler, at du booker et konsulentbesøg eller besøger én af vores MCZ træpilleovns centre, så du kan blive rådgivet om, hvor i dit hjem en træpilleovn installeres mest optimalt.

Kr. 28.300,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer
MCZ HALO UP!

Kr. 36.100,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ DOC C-AIR UP! MAESTRO

DKK 35.700,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Er du i tvivl om, hvilken træpilleovn du ønsker?

Book konsulentbesøg 100% gratis og uforpligtende

Det kan være vanskeligt at udvælge en træpilleovn, der skal stå i netop dit hjem. Det ved vi alt om. Derfor har du nu muligheden for at anmode om et besøg fra en af vores autoriserede forhandlere, der udover at vejlede dig i dit tekniske behov, kan vise dig, hvordan en MCZ træpilleovn vil tage sig ud hjemme hos dig – helt gratis og uforpligtende.

Dette kan lade sig gøre ved hjælp af MCZ@HOME – et app-koncept kun tilgængeligt for MCZs produkter. MCZ@HOME tillader en visualisering af alle vores træpilleovne i 1:1 – så du med egne øjne kan vurdere hvilken træpilleovn, du bør vælge. Læs mere her.

Læs vores blog

I vores blog fortæller vi om nyheder og relevante emner, som optager os her i Skandinavien vedrørende opvarmningsløsninger – såsom som træpilleovne.

Er du interesseret, kan du læse vores seneste blogindlæg her.

Vi har lavet en købsguide til dig!

Hvis du gerne vil blive lidt klogere på hvordan en træpilleovn fungerer, og hvad man skal tænke på inden købet, så kan du med fordel læse vores 4-trins købsguide. På den måde er du sikker på at komme godt fra start med den nye træpilleovn. Læs guiden her.

Vi har desuden lavet en guide til det gode køb, der også henviser til købsguiden samt det man bør være opmærksom på, inden køb af træpilleovn. Læs denne her.