KLIN Maestro

KLIN MED MAESTRO

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ KLIN m. Maestro

MCZ KLIN har en varmeeffekt på mellem 2,4 kW og 9,0 kW. MCZ KLIN leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.

Den stille funktion

Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

MAESTRO

Som noget helt nyt suppleres active+ med MCZ’s eget nyudviklede styresystem, maestro.
Kort fortalt betyder maestro, at man nu styrer sin pilleovn 100% med sin smartphone. Wi-Fi kit er med maestro en fast integreret del af pilleovnens hovedprint og vil altid medfølge pilleovnen. Som følge heraf medfølger der ikke længere en fjernbetjening med pilleovnen.

Lufttæt og større flamme

MCZ KLIN er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad). Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus. Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

KLIN på bundlinjen

Bredde 55,0 cm
Højde 109,6 cm
Dybde 50,2 cm
Træpillemagasin 39 ltr./24 kg
Varmeydelse 2,3-8,1 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 0,5-1,8 kg
Strømforbrug 81W (max 380W)
Vægt 170 kg

Særligt om KLIN:

  • Rene linjer

  • Det nye maestro styresystem

  • active+

  • Hurtig optænding – flammen dannes på under tre minutter.

Highlights

    

Vælg MCZ KLIN med MAESTRO for…

  • MAESTRO der tillader smartphonestyring

  • Det stilrene design

  • Dobbeltvindue så I ikke kan brænde jer

  • Passer til de fleste hjem

Andre kiggede også på…

Se flere pilleovne