Kampagne

Tak for at trykke på banneret og velkommen til dette gode tilbud på en ny pilleovn.

 

FB Udsalg MCZ EGO AIR UP!

Populær pilleovn med topafgang - leveret og monteret!

Køb en MCZ EGO AIR UP! med MAESTRO+ leveret og monteret for kr. 29.000,00. Prisen inkluderer vores MCZ Tryghedsaftale med første serviceeftersyn og 2 års fuld garanti.

Hvorfor en pilleovn? Det kan du læse mere om her

Det med småt...

Tilbuddet gælder ved bestilling fra og med i dag og til og med den 31. maj 2024. Der kan aftales levering efter den 31. maj 2024.

Tilbuddet gælder i udgangspunktet kun modellen MCZ EGO AIR UP! men forelsker du dig i en af vores mange andre flotte modeller, så fortvivl ikke – vi finder også en tilsvarende god pris på denne model.

Tilbuddet kan kun indløses i vores egne butikker i Aarhus og København.

Besøg et showroom og se pilleovnen før du køber

Vores to showrooms i Aarhus og København er ubemandede og du lukker meget let dig selv ind med din telefon og MitID. Døren kan åbnes alle ugens dage fra kl. 6.00 – 22.00. Vi vil selvfølgelig meget gerne mødes med dig og demonstrere denne MCZ EGO UP! for dig – book en tid med en salgskonsulent her. Du er selvføgelig også velkommen til at ringe til os på telefon 86 123 700 og aftale en tid.

Aarhus Pilleovne

I Aarhus finder du Jyllands største udstilling af MCZ pilleovne og du vil ikke køre forgæves.

Showroomet kan besøges ubemandet alle ugens dage fra kl. 6.00 – 22.00. Ønsker du at besøge showroomet sammen med en salgskonsulent, så kan der bookes tid her:

BOOK TID

Aarhus Pilleovne
Klamsagervej 29
8230 Åbyhøj

København Pilleovne

Centralt placeret i Albertslund tæt på alle indfaldsveje finder du Danmarks største udstilling af MCZ pilleovne og du vil ikke køre forgæves.

Showroomet kan besøges ubemandet alle ugens dage fra kl. 6.00 – 22.00. Ønsker du at besøge showroomet sammen med en salgskonsulent, så kan der bookes tid her:

BOOK TID

København Pilleovne
Roholmsvej 8
2620 Albertslund

Din købsguide: 4 trin til køb af pilleovn

Er du i tvivl om, hvad du skal tage stilling til, når du vil købe en pilleovn? Få vores guide med 4 trin, som kommer omkring både placering, størrelse, effekt osv., så du er godt klædt på til at vælge din pilleovn.

 

 

 

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så du indimellem vil få en mail med nyheder eller gode råd og viden om pilleovne, træpiller, lovændringer og lignende relevante emner.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Åbent hus I KØBENHAVN
den 20. april kl. 11-15