1 pilleovn = 1 træ plantet

Nu får man endnu bedre samvittighed ved køb af en MCZ.

Som den eneste i branchen har MCZ Norden besluttet, at plante ét træ for hver pilleovn, der er købt fra 1. september 2017. Projektet foregår i samarbejde med Growing Trees Network, som faciliterer dette sunde og grønne initiativ, der giver både renere luft og grundvand i Danmark.

Dette initiativ foregår i samarbejde med Growing Trees Network, som planter træer i skove over hele landet. Træerne bliver plantet over grundvand, som endelig er blevet kortlagt i Danmark efter en lang process, hvilket betyder både renere vand og friskere luft!

Indtil nu har vi været heldige at kunne plante træer i 7 folkeskove fordelt på 5 kommuner.

Derved kan pilleovnsejere nu varme sig ved tanken om at give endnu mere tilbage til naturen!

*Nu hvor det er så koldt, er det naturligvis svært at plante. Derfor bliver de træer, der er købt i vinterperioden, gemt til beplantning i foråret.

1 pilleovn = 1 træ plantet

Kan jeg styre pilleovnen uden smartphone?

Ja, det kan man på displayet på pilleovnens bagside. Se manual for guide til nødstyring under emnet “Nødpanel” og “Funktioner nødpanel”.

Kan jeg styre pilleovnen uden smartphone?

Hvordan indstiller jeg pilleovnen til at tænde og slukke automatisk?

For at indstille pilleovnen til at starte op og slukke på de ønskede tidspunkter, kan man tilgå Indstillinger (SET) , “Funktioner” og derefter vælge “Chrono” – altså “tid” på italiensk. Herinde skal chronotermostaten sættes på “ON”. Vælg “T1/T2/T3” for at tildele ønskede temperaturniveauer. Under “Dage” tildeles hver dag samt hver time et temperaturniveau, som indtastet under “T1/T2/T3”. Tryk det antal gange for at tildele trinnet. Husk at trykke “Gem” nederst. Ovnen bekræfter med et bip.

Hvordan indstiller jeg pilleovnen til at tænde og slukke automatisk?

Hvordan konfigurerer jeg den eksterne temperatursensor?

MAESTRO appen skal forbindes gennem netværket WiFi-HOME først. Herefter kan man konfigurere den eksterne temperatursensor ved at tilgå Indstillinger (SET), “Basisindstillinger” og derefter “Tilbehør”. For aktivering af temperatursensoren sættes batterier i eller trykkes der gennem et af de 2 nederste huller på sensorens front med en papirsclip. Nu er den aktiveret til forbindelse i 5 minutter. Læs den udførlige guide i pilleovnens manual under emnet “Konfigurering tilbehør ovn”.

Hvordan konfigurerer jeg den eksterne temperatursensor?

Hvordan nulstiller jeg fejl?

Hvis appen giver en notifikation omkring fejlkode A01, A02, A03, A05 og A21 kan du først nulstille denne ved at være ved pilleovnen. Ved løst fejlkode (såsom at fylde flere træpiller på) skal pilleovnen nulstilles på det fysiske display bagpå ovnen – tryk på displayets knap i 3 sekunder. Herefter bør den vise grøn og er nu nulstillet.

Notifikation om fejl i app’en forsvinder herefter.

Hvordan nulstiller jeg fejl?

Hvilken router behøver jeg?

MAESTRO-teknologi kræver ikke et bestem mærke, men du bør have en router, der kan håndtere 2.4 ghz.

Herudover bør routeren stå centralt i huset og gerne så højt som muligt.

Hvilken router behøver jeg?