Besøg et MCZ showroom

Fra vores tre specialiserede MCZ PilleovnsCentre centralt placerede rundt i landet finder du Danmarks absolut bredeste udvalg af MCZ pilleovne udstillet. Du kan trække på vores kæmpe store erfaring med snart 20 års salg af MCZ’s pilleovne i Danmark og du kan selvfølgelig også købe pilleovnen hos os – med eller uden montage.

Vi står klar i dit nærmeste MCZ PilleovnsCenter til at rådgive dig bedst muligt, og vi bestræber os altid 100% på, at du får den bedste og mest professionelle købsoplevelse.

Overvejer du en pilleovn, eller er du i tvivl om, hvilken MCZ model du skal vælge?

Vores erfaring siger os, at en grundig gennemgang af de forskellige ovntyper samt en grundlæggende analyse af dit behov tager cirka 1 time. Derfor afsætter vi altid en hel time til hvert besøg, så vi er sikre på at komme godt omkring alle aspekter i beslutningsprocessen og klæde dig på til at træffe den helt rigtige købsbeslutning.

Du finder som regel hele sortimentet af vores MCZ pilleovne i udstillingerne samt altid pilleovne i drift, så du kan se og høre, hvordan de fungerer. Vores salgskonsulenter er opdaterede på alle vores modeller. De kan vejlede om og fremvise de enkelte pilleovne, ligesom de kan fortælle om de overordnede fordele ved pilleovne. Vi kender selvfølgelig også alle gælende regler i forhold til selve installationen.

Vi ses!

København Pilleovne

Centralt placeret i Albertslund tæt på alle indfaldsveje finder du Danmarks største udstilling af MCZ pilleovne og du vil ikke køre forgæves.

Showroomet kan besøges ubemandet alle ugens dage fra kl. 6.00 – 22.00. Ønsker du at besøge showroomet sammen med en salgskonsulent, så kan der bookes tid her:

BOOK TID

København Pilleovne
Roholmsvej 8
2620 Albertslund

Aarhus Pilleovne

I Aarhus finder du Jyllands største udstilling af MCZ pilleovne og du vil ikke køre forgæves.

Showroomet kan besøges ubemandet alle ugens dage fra kl. 6.00 – 22.00. Ønsker du at besøge showroomet sammen med en salgskonsulent, så kan der bookes tid her:

BOOK TID

Aarhus Pilleovne
Klamsagervej 29
8230 Åbyhøj

Slagelse Pilleovne

I Slagelse finder du Vestsjællands største udstilling af MCZ pilleovne og du vil ikke køre forgæves.

Åben hver fredag fra kl. 12-17 og alle andre ugens dage efter aftale. Der kan bookes tid her:

BOOK TID

Slagelse Pilleovne
Odensevej 8B
4200 Slagelse