Service på pillebrændeovne

Bare rolig, vi hjælper dig!

SERVICE PÅ PILLEBRÆNDEOVNE

Skal du booke service?

Gå til MCZ Servicecenter

Du vil blive dirigeret videre til mczservice.dk.

Vidste du at…

MCZ er det eneste pilleovnsmærke på det danske marked
med dedikeret og landsdækkende service?

Vores servicetekniker

Her er Jan. Han er vores dedikerede servicetekniker ved MCZ Norden. Jan er den første til at blive opdateret på ny teknik indenfor MCZ pilleovne, og ved derfor alt, hvad der er værd at vide om dem. Derfor står Jan også for MCZ Academy, altså uddannelse af teknikere, således vores forhandlere er opdaterede i teori og praksis til at assistere vores kunder bedst muligt.

Hvis der skulle opstå en komplikation med din pilleovn, og din forhandlers tekniker endnu ikke er i stand til at løse det, så kan Jan. Han kører hele landet rundt i sin sorte servicebil – også til dig.

Jan er desværre lidt sky for kameraer. Men der kommer snart en meget bedre billede af ham!

Garantibetingelser

Du har naturligvis altid 24 mdrs. reklamationsret og 6 mdrs. garanti på sliddele når din ovn er købt fabriksny hos din autoriserede MCZ forhandler. Men husk, at du kan udvide din fulde garantiperiode med yderligere 6 måneder – også på sliddele, hvis du registrerer din ovn inden 10 dage fra købsdatoen. Her kan du registrere din pilleovn.

Vores garantiservice

Du får altid 24 mdr. onsite service (sagsbehandlingstiden er 10-15 arbejdsdage)

Hurtig/Ekspres service kan tilkøbes på www.mczservice.dk

Mulighed for tegning af serviceaftale (GULD), hvor sagsbehandlingstiden er 2-4 arbejdsdage. Se mere på www.mczservice.dk

Udvidet garanti

Ved køb af en MCZ pilleovn uden serviceaftale gælder vores standard garantibetingelser:

 Reklamationsret i 24 mdr.

6 mdr. garanti på alle sliddele, dvs. dele udsat for forbrændingen (brændskål, fjernbetjening, røgsuger, tændstav, glas, Alutec)

Køb GULD

Ved køb af en MCZ pilleovn, gælder vores standard garantibetingelser (basis service). Ønsker du større tryghed i form af en længere garantiordning eller komfort i form af reparation i dit hjem, tilbyder MCZ service – det officielle servicecenter for MCZ pilleovne – en GULD serviceaftale på din pilleovn. Denne aftale strækker sig over 2 år (priser for hele perioden) og indeholder både en service og udvidet garanti.

Service og garantireparationer foretages af vores højt-kvalificerede tekniker som udfører en grundig service og teknisk gennemgang.

Reservedele medbringes altid i bilen så evt. problemer kan løses hurtigt.

Skal du reklamere eller registrere?

Så kan du klikke herunder.

Reklamation
Registrering
Se vores udvalg i pilleovne