MCZ STAR 3.0 Air

Som MCZ EGO 3.0 Air bare med en flot og tidløs keramikbeklædning.

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ STAR 3.0 Air

MCZ STAR 3.0 har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW. MCZ STAR 3.0 leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden.

Sæt din pilleovn på stille-funktion

Gearmotoren i en MCZ’s pilleovn kører i en kontinuerlig og glidende bevægelse, hvilket skaber ro – modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.

Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

Alle active+ leveres inklusiv fjernbetjening med LCD display og integreret rumtermostat, og pilleovnens rumblæser kan let styres individuelt og helt slukkes med denne fjernbetjening. Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

Smukkere flamme

MCZ STAR 3.0 er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad).

Lufttæt teknologi

Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus. Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

STAR 3.0 på bundlinjen

Bredde 53,0 cm
Højde 104,1 cm
Dybde 52,7 cm
Træpillemagasin 39 ltr./24 kg
Varmeydelse 2,3-8,1 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 0,5-1,8 kg
Strømforbrug 62W (max 380W)
Vægt 140 kg
Download specifikationer

Særligt om STAR 3.0:

  • active+

  • Reduceret lydniveau
  • Fjernbetjening med LCD display
  • Kan styres med smartphone/tablet

Highlights

    

Vælg STAR for…

  • Effektiviteten & styrken

  • Det lave forbrug
  • active+

  • Wi-Fi-kit (tilkøb)
Se flere pilleovne