SHOWROOM

Besøg vores

Besøg vores

SHOWROOM

Kom forbi og få den bedste rådgivning

På Klamsagervej 29 i 8230 Åbyhøj (ud mod Ringvejen) står vores showroom klar til dit besøg, så du kan se og høre mere om vores MCZ pilleovne. Vi har som regel alle modeller i vores MCZ produktsortiment stående i vores showroom.
Vi har rigtig god plads og der kan holdes god corona-afstand!
Book en tid her på siden, hvis du vil have en uforpligtende fremvisning og kompetent snak om din næste pilleovn.

LÆS MERE

Kompetent rådgivning og service

Hos MCZ Norden har vi fokus på den gode rådgivning og service. Andre steder køber du en pilleovn og får den leveret. Det er det. Når du køber hos MCZ, kan du gøre brug af vores specialuddannede teknikere, som er eksperter i MCZ pilleovne. Det er dem, som står for fremvisninger i showroomet, så du er sikret den bedste rådgivning forud for et køb. Samtidig står de klar, hvis du senere hen skulle få brug for rådgivning, servicetjek eller nye dele til din MCZ pilleovn.

januar 2022
man tirs ons tors fre lør søn
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Book en fremvisning af vores showroom

Overvejer du en pilleovn, eller er du i tvivl om, hvilken MCZ model du skal have? Her kan du booke en fremvisning i vores flotte MCZ PilleovnsCenter på Klamsagervej 29 i 8230 Åbyhøj (ud mod Ringvejen). Du er også velkommen til at ringe på 86 123 700 og aftale tid.

Vil du besøge vores MCZ PilleovnsCenter i Slagelse kan der aftales tid ved at ringe på 41 273 320.

Vores erfaring siger os, at en grundig gennemgang af de forskellige ovntyper samt en grundlæggende analyse af dit behov tager cirka 1 time. Derfor afsættes en hel time til hvert besøg, så vi er sikre på at komme godt omkring alle aspekter i beslutningsprocessen og klæde dig på til at træffe den helt rigtige købsbeslutning.

Du er også velkommen til at komme forbi sammen med din lokale forhandler. Forhandleren kontakter os i så fald og aftaler en tid.

Du finder som regel hele sortimentet af vores pilleovne i udstillingerne samt altid pilleovne i drift, så du kan se og høre, hvordan de fungerer. Vores salgskonsulenter er opdaterede på alle vores modeller. De kan vejlede om og fremvise de enkelte pilleovne, ligesom de kan fortælle om de overordnede fordele ved pilleovne. Vi kender også alle reglerne i forhold til selve installationen.

Det er nemt og hurtigt at booke en tid

  • Klik på en mulig dato i kalenderen
  • Vælg et tidspunkt
  • Book fremvisningen

Du modtager kort efter en mail, som bekræfter vores aftale. Vi glæder os til dit besøg.

Altid tryghedskoncept med i prisen

Du får altid udvidet garanti på din pilleovn med vores inkluderede tryghedskoncept. Det giver dig 24 mdrs. garanti, et gratis et-års serviceeftersyn, udvidet support mm.  Så kan du trygt læne dig tilbage og nyde din ovn.

LÆS MERE

Din guide til det gode køb

Har du besluttet dig for en pilleovn? Så læs denne guide til det gode køb.
Vi har samlet det væsentlige, du har brug for at vide, når du vil købe en MCZ.

DIN KØBEGUIDE