MCZ PLASMA 115

MCZ PLASMA 115

Frontpejs med innovative funktioner. Det giver høj ydeevne, brugervenlighed og lufttæt forbrændingskammer.

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ PLASMA 115

 

Lufttæt forbrændingskammer

Det lufttætte forbrændingskammer og forbrændingsluftindsugningen (150 mm), der kan kanaliseres fuldt ud, gør pejsen ideel til passive og energieffektive boliger.

 ”Miljøvenligt” design 

Den nye forbrænding er yderst effektiv og effektiv i overensstemmelse med de strengeste emissionsforskrifter (Ecodesign 2022).

Får det bedste ud af varmen 

Plasma pejse er designet til at sikre maksimal udnyttelse af varmen, om der anvendes naturlig konvektion, eller tvungen ventilation er det foretrukne valg.Alle Plasma pejse kan kombineres med det patenterede COMFORT AIR®-system, der gør det muligt at transportere varmluft til flere rum – selv ikke forbundet – i en afstand på op til 8 meter.

Alle Plasma pejse kan kombineres med det patenterede COMFORT AIR®-system, der gør det muligt at transportere varmluft til flere rum – selv ikke forbundet – i en afstand på op til 8 meter.For at maksimere den naturlige konvektion af pejsen er der også en version uden foringsrør.

Klædning eller passe-partout ramme

Alle Plasma pejse kan suppleres med en 3 mm tyk passe-partout kompensationsramme (valgfri) til installationer uden beklædning.

Selvrensende hjerte i Alutec®

Alutec® er det eksklusive materiale udviklet og patenteret af MCZ til alle sine pejse. En patenteret formel med højt aluminiumoxidindhold opnået ved behandling ved temperaturer på op til 300 ° C tillader garanteret selvrensning af forbrændingskammeret gennem en kemisk reaktion. Med sin lyse farve gør den flammen entydigt lys og endnu smukkere.

Åbning med håndtag eller køligt håndtag ved 90 eller 45 ° 

Udseendet af pejsen kan tilpasses ved at vælge håndtaget, der passer bedst sammen med rummet. Easy Switch-systemet giver faktisk mulighed for at bruge enten håndtaget eller det kølige håndtag, henholdsvis henholdsvis ergonomi eller meget rent æstetik. Uden håndtag (køligt håndtag) åbnes dørene ved 90 ° til rengøring. Med håndtag er døråbningen 45 °.

Nyt intuitivt og forenklet justeringssystem

“Easy Going”, det nye intuitive og forenklede justeringssystem, blev designet med brugeren i tankerne: I stedet for tekniske begreber i forbindelse med forbrændingsstadierne er der et simpelt valg af 5 muligheder svarende til de faktiske situationer ved brug af pejsen :

• “start” for hurtig tænding af flammen
• “ren”, luften mulighed for glasrengøring
• “komfort” for en livlig flamme med den rette balance mellem primær og sekundær luft
• “ydeevne” for bedre varmeudveksling af pejsen
• “Sove” for en forbrænding med meget lidt oxygen for at øge brændstofvarigheden

Stort udvalg af løsninger Plasmasamlingen omfatter fire frontmodeller, 75, 85, 95 og 115 centimeter i bredden og to dobbeltsidede modeller, 95 og 115 centimeter i bredde.

PLASMA 115 på bundlinjen

 

Bredde 57,0 cm
Højde 111,0 cm
Dybde 55,0 cm
Træpillemagasin 42 ltr./27 kg
Varmeydelse 2,9-10.0 kW
Pillestørrelse ø 6-8 mm – L = 5/30 mm
Forbrug 0,7-2,2 kg
Strømforbrug Max. 400W – med. 55W
Vægt 138 kg

Highlights

Særligt om PLASMA 115:

 

  • Active+ system
  • Reduceret lydniveau
  • Fjernbetjening med LCD display
  • Kan styres med smartphone/tablet

Vælg PLASMA 115B for…

  • Det romantiske design
  • Det lave forbrug
  • Active+-systemet
  • Wi-Fi-kit (tilkøb)
Se flere pejse