Hold varmen med MCZ Nordens pilleovne

OUTLET

Kontakt din forhandler og få et godt tilbud

#1 i Europa – med god grund

Både vores kunder og MCZ har grundværdierne i orden. Vi sætter tid til familien og kvalitet rigtig højt på listen over vigtige ting i livet. Dette skinner igennem i vores visioner for pilleovnene; Det skal være tidsbesparende at skabe varme, der stadig bringer en hygge ind i hjemmet, som familien kan samles om.

Det er kun en selvfølgelig at denne varme, som frigør mere tid til hyggen, er af meget høj kvalitet, da produkterne ikke kun er små varmesystemer, men også tiltænkt som designmøbler.
Alle vores pilleovne er designet af seriøse professionelle designere, som forstår at sætte funktionaliteten i højsæde med samtidig komplimentere med et smukt ydre, der kan passe ind i både tidsløse eller eklektiske hjem, så vores kunder kan bo både stilrent og varmt.

Spækket med fordele

Skal du have en pilleovn, er du på vej til det helt rigtige valg til opvarmning af huset med MCZ. Når du læser om vores pilleovne vil du støde på mange begreber, som alle er MCZ’s populære og patenterede egenskaber.
Det vigtigste du bør forstå, er det skarpe styresystem, Active+, som per automatik skaber den mest optimale forbrænding samt sørger for minimal lydniveau, da gearmotoren her kører ikke i intervaller som andre mærker, hvor man nemmere hører den knirkende bremselyd.

Andre vigtige egenskaber, som du kan nyde godt af, kan bl.a. være; Silent Function, som skaber konvektionsvarme, eller Quickstart, som, takket være en keramisk tændstav, kan varme fuldt på mindre end 3 minutter. Læs mange flere fordele under de specifikke produkter herunder.

Vores pilleovne, vores stoltheder

Luft

Vores kontaktformular
Det er forstået

...så kan du med fordel kontakte din lokale forhandler.
Han vil sørge for, at du får besvaret
de spørgsmål, du måtte have - hurtigst muligt.

Har du f.eks. spørgsmål til:
Et produkt du har købt
Bestilling af service
Valg af pilleovn
Displaykoder

Har du husket
at kontakte din forhandler?

MCZ STAR 3.0
Ring til forhandler for pris

Din forhandler
Detaljer
MUSA_3_sort

MCZ MUSA 3.0
Ring til forhandler for pris

Din forhandler
Detaljer

C-AIR modeller

MCZ DOC
Ring til forhandler for pris

Din forhandler
Detaljer
MCZ STREAM produktbillede

MCZ STREAM Comfort Air
Ring til forhandler for pris

Din forhandler
Detaljer

Hydro modeller

MCZ TOBA produktbillede

MCZ TOBA Hydro
Ring til forhandler for pris

Din forhandler
Detaljer

Indbygning

BOXTHERM

MCZ BOXTHERM
Ring til forhandler for pris

Din forhandler
Detaljer

Mange typer af træpilleovne

MCZ tilbyder pilleovne til ethvert behov i hjemmet; Du har muligheden for at montere en pilleovn, der opvarmer hjemmets radiatorer eller gulvvarme med en Hydro-ovn, eller en pilleovn med Comfort Air, der også kan blæse den varme luft bagud udover at blæse fremad. Fordelen ved dette er, at denne varmeflytning kan transportere den varme luft rundt i hele huset gennem varmerør og ud i ventilationsgitre. Disse gitre kan endda tilsættes duft, så varmen også kan cirkulere velduftende.

Indbygning og topafgang

Herudover kan du også vælge en indbygningsmodel eller pejs til træpiller, hvis du ønsker, at din træpilleovn skal monteres i væggen. Dette er en smart og elegant løsning, hvis du vil erstatte din pejs til brænde eller bygger nyt hus. Slutteligt kan du naturligvis også få en træpillebrændeovn blot til luft, som kan stå centralt i dit hus’ stue, således denne skaber varm luft med en rumblæser eller gennem konvektions-varme. Mange af modeller kan fås med den populære topafgang.

Valg af pilleovn

Overvejer du at anskaffe dig en MCZ træpilleovn til opvarmning af hus og familie? Så kan du med fordel læse vores købsguide. Denne vil forklare og informere dig om, hvad du har brug for at vide lige fra valg af forhandler til registrering til service og meget mere. Denne guide henviser også til vores mere uddybede 4 trin, der afdækker dit varmebehov. Læs vores købeguide her.

Vores forhandlere hjælper dig

Også vores forhandlere er altid meget behjælpelige til at fremvise dig deres udstilling af MCZ pilleovne og forklare dig, hvad der er vigtigt at vide. Vi råder altid vores kunder til at se en pilleovn i udstilling – både MCZ og andre mærker for at mærke forskel på kvaliteten. Derudover kan alle vores forhandlere besøge dig i dit hjem gratis og uforpligtende konceptet MCZ@Home, hvor du kan se en virtuel og tændt pilleovn med flamme i dit hjems omgivelser. Så du har alle forudsætningerne for at vælge helt rigtigt!