MCZ THEMA Air

MCZ er kendt for at være på forkant med udviklingen i pilleovnsbranchen. MCZ THEMA er et godt eksempel på dette, idet det er en pilleovn med topafgang og samtidigt er lydniveauet væsentligt reduceret og flammen gjort bredere og smukkere.

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ THEMA

Med denne model udfordres standarderne på det danske pilleovnsmarked. Andre modeller i serien er søstermodellen MCZ CUTE og den næsten lydløse MCZ TRAY.

MCZ THEMA har en reduceret højde og et minimalistisk design. Den er konstrueret med en sort-malet stålskal og fås med et keramisk gitter på forsiden i enten sort, hvid eller fedtsten.

THEMA pilleovnen leveres med fjernbetjening, der kan programmere ON/OFF tider, instille den ønskede temperatur samt justere styrke og udblæsning.

Meget støjsvag

Pilleovnen leveres med “No air” teknologi, der giver dig mulighed for at skrue helt ned for udblæsningen og overgå til konvektionsvarme. Dette reducerer lydniveauet væsentligt, og kommer nærmere oplevelse med en brændeovn.

Unik topafgang

Det der bl.a. gør denne pilleovn med topafgang unik er, at den pt. er den eneste model på det danske pilleovnsmarked, hvor topafgangen er indbygget i pilleovnens konstruktion. Dvs. at pilleovnen er nem at installere under eksisterende skorsten. Ved andre pilleovne på markedet, er det nødvendigt at placere pilleovnen længere ude i rummet, for at få plads til aftrækket.

Den reducerede højde (80 cm) hjælper til en nemmere  installation af ovnen under en eksisterende skorsten.

Bred flamme

MCZ har fokus på “hygge” og har derfor udviklet pilleovne med en bredere flamme – netop for at komme nærmere oplevelsen af brændeovn. Nedenfor ses en video, der giver indtryk af hvor “smukt” den brænder.

MCZ THEMA er unik og adskiller sig væsentligt fra andre pilleovn på det danske marked. Det kan anbefales at du kontakter din nærmeste forhandler for en fremvisning. Her finder du en liste over forhandlere.

MCZ THEMA har også en søstermodel i MCZ CUTE. Disse ovne er ens på funktionalitet men adskiller sig fra hinanden på designet. Se MCZ CUTE her.

THEMA på bundlinjen

Bredde 60,0 cm
Højde 80,0 cm
Dybde 55,7 cm
Træpillemagasin 20 ltr./13 kg
Varmeydelse 3,8-7,6 kW
Pillestørrelse ø 6-8 mm – L = 5/30 mm
Forbrug 0,9-1,8 kg
Strømforbrug max 400W – nom 55W
Vægt 130 kg

Særligt om THEMA:

  • Active+ system
  • Reduceret lydniveau
  • Fjernbetjening med LCD display
  • Kan styres med smartphone/tablet
  • Lille ramme giver mulighed for indbygning

Highlights

    

Vælg THEMA for…

  • Den mindre ramme
  • Den flotte og brede flamme
  • Active+-systemet
  • Mobilstyring

Andre kiggede også på…

Se flere pilleovne