fbpx
MCZ LOOP AIR
MAESTRO

LOOP AIR

Flot pilleovn med skandinavisk støbejerns-look og maestro-styring

Kvalitet der varmer

Om LOOP AIR

LOOP AIR med MAESTRO har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW og sænket brændkammer. LOOP AIR med MAESTRO leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med en yderst lydsvag pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden.

Sæt på SilentFunction
Med active+ har du mulighed for at sætte pilleovnen på SilentFunction (stille funktion) – rumblæseren deaktiveres herved helt. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – ligesom en traditionel gammeldags brændeovn.

MAESTRO er fremtiden
LOOP AIR leveres med det patenterede MAESTRO, hvor pilleovnen udelukkende styres med husstandens smartphone eller tablet. MAESTRO er integrereret på pilleovnens hovedkort, hvilket er helt unikt på markedet. Dette giver både brugere og serviceteknikere fantastiske muligheder for at programmere og justere pilleovnens indstillinger på distancen – med MAESTRO er fremtidens pilleovn derfor allerede nutidens pilleovn med en MCZ!

Luftæt teknologi
LOOP AIR har et næsten fordoblet brandkammer i forhold til seneste produktserier, hvilket giver en meget smukkere flamme, men også en højere virkningsgrad. Herudover er LOOP AIR Oyster det vil sige lufttæt, hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt at installere pilleovnen i et nybygget passivhus.

Hurtig optænding
Som standard leveres pilleovnen med en keramisk tændstav, som har en længere levetid og meget hurtigere optændingstid, så kaldt Quickstart.

LOOP AIR på bundlinjen

Bredde 54,4 cm
Højde 109,2 cm
Dybde 54,9 cm
Træpillemagasin 32 ltr./19 kg
Varmeydelse 2,5-8,0 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 0,5-1,8 kg
Strømforbrug 70W (max 350W)
Vægt 140 kg
Download specifikationer

Særligt om LOOP AIR:

  • Fuld styring med smartphone/tablet
  • active+

  • Hurtigere optænding
  • Reduceret lydniveau
  • Skandinavisk design

Highlights

  

 

Vælg LOOP AIR for…

  • Skandinavisk design

  • Den intelligente styring

  • Den smukke flamme

Se flere pilleovne