fbpx
MCZ CUTE Air

MCZ CUTE Air

MODELLEN ER UDGÅET!

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ CUTE

Denne model er en af de nye MCZ 2013 modeller, der sætter nye standarder for pilleovnsbranchen generelt. Der findes ganske enkelt ikke pilleovne der kan matche lydniveau, flamme og topafgangskonstruktion på denne serie. Se også MCZ TRAY og MCZ THEMA for flere spændende modeller i serien.

Indbygget topafgang

Denne model er gjort i et klassisk nutidigt design. Den indbyggede topafgang er en stor fordel på det danske marked, idet den nemmere vil passe ind i konstruktionen ved udskiftning af en eksisterende brændeovn med topafgang. Den reducerede højde på 80 cm hjælper yderligere hertil.
Modsat de øvrige topafgangsmodeller på markedet, er topafgangen indbygget i pilleovnens konstruktion. Det gør, at den kan komme tættere på væggen og at ovnen generelt har et mere minimalistisk udtryk.

Flot flamme

Man har kræset for flammen for at få et produkt, der skaber hygge i hjemmet. Derfor er flammen er gjort bredere, og mere dominerende og mere lig den man finder ved traditionelle brændeovne.

En støjsvag pilleovn

Støjniveauet for denne pilleovn er generelt lavere end på de fleste andre pilleovne. Men for at understøtte oplevelsen af hygge, har man udstyret MCZ CUTE med “Ingen udblæsning” teknologien, der giver dig mulighed for at skrue helt ned for udblæsningen og primært overgå til konvektionsvarme. Samtid er støjen fra gearmotoren formindsket – som generelt er en af de generende støjelementer. Dette reducerer lydniveauet væsentligt til et niveau der sætter nye standarder for branchen.

Dertil er pilleovnen udstyret med det nye og forbedrede Aktiv+ system, et patenteret system der automatisk sørger for den bedste forbrænding.

MCZ CUTE kommer med en fjernbetjening der kan programmere ON/OFF tider, instille den ønskede temperatur samt justere styrke og udblæsning.

Siderne består af sort-malet stål og pilleovnen leveres med støbejernsdør.

Alt i alt er dette en pilleovn, du bør opleve i drift for helt at forstå kvaliteterne. Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte en af vores MCZ forhandlere for en fremvisning.

CUTE på bundlinjen

Bredde 60,0 cm
Højde 80,0 cm
Dybde 56,0 cm
Træpillemagasin 20 ltr./13 kg
Varmeydelse 3,8-7,6 kW
Pillestørrelse ø 6-8 mm – L = 5/30 mm
Forbrug 0,9-1,8 kg
Strømforbrug max 400W – nom 55W
Vægt 130 kg

Highlights

    

Særligt om CUTE:

  • active+

  • Reduceret lydniveau
  • Fjernbetjening med LCD display
  • Kan styres med smartphone/tablet
  • Lille ramme giver mulighed for indbygning

Vælg CUTE for…

  • Den mindre ramme
  • Den flotte og brede flamme
  • Active+-systemet
  • Mobilstyring

Andre kiggede også på…

Se flere pilleovne