MCZ MUSA Hydromatic

MCZ MUSA Hydromatic

Vores hydro-model lige et niveau over EGO Hydromatic og med rumblæser.

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ MUSA Hydromatic

MCZ MUSA Hydromatic har en varmeeffekt på mellem 4,5 kW og 16,0 kW, og heraf 83% til vandet.

MCZ MUSA Hydromatic leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.

Hydromatic betyder at pilleovnen automatisk renser sin brændskål efter behov. Asken falder ned i en stor askebeholder, som let kan tømmes. Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr). MCZ MUSA Hydromatic har endvidere integreret rumblæser med mulighed for no air.

MCZ MUSA Hydromatic er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad).

Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus.
Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

MUSA Hydromatic på bundlinjen

Bredde 57,0 cm
Højde 111,0 cm
Dybde 55,0 cm
Træpillemagasin 40 ltr./26 kg
Varmeydelse 4,5-16,0 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 1,0-3,5 kg
Strømforbrug 55W (max 400W)
Vægt 177 kg

Særligt om MUSA Hydromatic:

  • active+

  • Reduceret lydniveau

  • Selvrensende brændskål

  • Muligheden for mobilstyring

Highlights

      

Vælg MUSA Hydromatic for…

  • Det stilrene design

  • Den optimerede forbrænding

  • Det selvrensende system

Se flere pilleovne