MCZ CLUB Hydromatic

MCZ CLUB Hydromatic

Som MUSA Hydromatic bare med flotte keramiksider.

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ CLUB Hydromatic

MCZ CLUB Hydromatic har en varmeeffekt på mellem 4,5 kW og 16,0 kW, og heraf 83% til vandet. MCZ CLUB Hydromatic leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden.

Konstant gearmotor

Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge. Hydromatic betyder at pilleovnen automatisk renser sin brændskål efter behov. Asken falder ned i en stor askebeholder, som let kan tømmes. Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr). MCZ CLUB Hydromatic har endvidere integreret rumblæser med mulighed for no air.

Stor flamme

MCZ CLUB Hydromatic er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad).

Lufttæt og kvik start

Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus. Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

CLUB Hydromatic på bundlinjen

Bredde 59,0 cm
Højde 116,0 cm
Dybde 54,0 cm
Træpillemagasin 40 ltr./26 kg
Varmeydelse 4,5-16,0 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 1,0-3,5 kg
Strømforbrug 100W (max 370W)
Vægt 190 kg

Særligt om CLUB Hydromatic:

  • active+

  • Reduceret lydniveau

  • Selvrensende brændskål

  • Muligheden for mobilstyring

Highlights

      

Vælg CLUB Hydromatic for…

  • Det stilrene design

  • Den optimerede forbrænding

  • Det selvrensende system

Se flere pilleovne