Europas mest solgte pilleovn

Pilleovnene fra MCZ er Europas mest solgte – og med rigtig god grund. Det italiensk oprindende familievirke har i generationer skabt et solidt fæste for opvarmning til familier og hjem, som har skabt en stærk forståelse for, hvad kunden ønsker og behøver. Derfor har MCZ skabt den perfekte kombination mellem avanceret teknologi og smukt design.

Europas mest solgte pilleovn

Pilleovnene fra MCZ er Europas mest solgte – og med rigtig god grund. Det italiensk oprindende
familievirke har i generationer skabt et solidt fæste for opvarmning til familier og hjem,
som har skabt en stærk forståelse for, hvad kunden ønsker og behøver.
Derfor har MCZ skabt den perfekte kombination
mellem avanceret teknologi og smukt design.

Vi trives af glade og kvalitetsbevidste kunder

Vores store kundebase skyldes vores kreativitet, kundebevidsthed samt at vi er her for kunden.

MCZ er altid i videreudvikling, hvilket er derfor, at det altid er os, der bringer nyhederne til markedet.
Læs her, hvad kunderne især er glade for.

Vi er kreative

Et populært koncept blandt kunderne er blandt andet MCZ@HOME – et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, der virtuelt kan vise dig, hvordan en MCZ pilleovn vil se ud i netop din stue.

Læs mere her

Vi er kundebevidste

Vi sørger for, at vores forhandlere er opdaterede på den seneste teknologi og viden om produktet. Teknikerne gennemgår jævnligt autoriserende kurser ved MCZ Servicecenter.

Læs mere her

Vi er her

Skulle du få brug for hjælp eller service, stiller MCZ, som de eneste på markedet, et dedikeret servicecenter til rådighed. Vores tryghedskoncept er med i prisen, når du køber en ovn. Så er du helt tryg.

Læs mere her

Hvorfor vælge en pilleovn?

Ilden du kan styre

Pellets er en stigende populær miljøvenlig energikilde. Inde i pilleovne findes her en spiral (træpilleskrue), der henter træpillerne fra pillemagasinet og får dem til at falde ind i brændskålen. Foderskruen virker elektronisk og kan programmeres, så pilleovnen tændes automatisk i henhold til dine tidsplaner. MCZ pilleovnene er ægte små varmesystemer, fuldt programmérbare.

Det mest effektive og rene varmesystem

Forbrændingen af træpiller er meget effektiv: Med samme brændstofmængde kan vi opnå mere varme med træpiller end med træ. Desuden brænder træpiller bedre og sikrer en meget ren forbrænding. Dette er grunden til, at pilleovne kan berettige til fradrag til energieffektivitet og vedvarende energi. De er de bedste miljøvenlige alternativer, du kan vælge at opvarme dit hjem med såvel som at spare på regninger.

MCZ pilleovne kan opvarme huse af alle energiklasser

Især nye huse (passive huse) har høje energieffektivitetsniveauer, og derfor skal pilleovnen være lufttæt, dvs. det ikke må tage luft fra det velisolerede hus. For at imødekomme disse særlige behov har MCZ designet en række forseglede pilleovne, der kan trække luft udefra og ikke har brug for et luftindtag i lokalet hvor de er installeret (Oyster-teknologi). 

3 ud af mange grunde til at vælge en MCZ

Quickstart

Hurtig opstart

Hurtig opstart

MCZ Pilleovnenes tændstav med keramisk glødetråd giver en opstart på blot 3 minutter.

Silent Function

Shh...

Sluk blæseren

Med Silent Function har du mulighed for at slukke for rumblæseren. Det skaber komplet ro i stuen samtidig med konvektionsvarme.

Active+

Den stærke og kontinuerlige gearmotor

Pilleovnens hjerte

Den kontinuerlige gearmotor støjer mindre og forbrænder bedre end konkurrerende mærker.

De bedste egenskaber.
Den bedste beslutning.

Vores produkter er fulde af fordele. Gør noget godt for dig, din familie og miljøet – vælg pilleovn. Find den nærmeste forhandler herunder.

Find din forhandler
0
års erfaring
0
forhandlerlande
0
nye features pr. sæson

MCZ har glade kunder globalt

I disse lande bliver MCZ-mærket forhandlet.

MCZ pilleovne sælges gennem et uddannet forhandlernetværk i Danmark.

MCZ pilleovne er et teknisk produkt og kræver derfor et rigtigt kendskab og uddannelse for at forhandleren kan yde den rigtige vejledning og eftersalgsservice. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du ikke parallelimporterer din nye MCZ pilleovn, køber den på udenlandske webshops, eller hos en forhandler der ikke er autoriseret af MCZ Norden A/S, da dette betyder mangelfuld vejledning og service, hvilket vil få indflydelse på garantien på produktet.

Har du spørgsmål?
Kontakt os her