MCZ MUSA 3.0 Comfort air

MODELLEN ER UDGÅET

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ MUSA 3.0 Comfort Air

MCZ MUSA 3.0 Comfort Air har en varmeeffekt på mellem 3,4 kW og 11,4 kW og i alt tre rumblæsere – en til fordeling af varme i rummet, hvor pilleovnen er installeret og to til den eksterne varmefordeling. MCZ MUSA 3.0 leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding.

Alle active+ pilleovne leveres med en yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge. Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

Alle active+ leveres inklusiv fjernbetjening med LCD display og integreret rumtermostat, og pilleovnens to rumblæsere kan let styres individuelt og helt slukkes med denne fjernbetjening. Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

MCZ MUSA 3.0 er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad). Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus. Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

MUSA på bundlinjen

Bredde 57,1 cm
Højde 111,5 cm
Dybde 54,8 cm
Træpillemagasin 42 ltr./27 kg
Varmeydelse 3,4-11,4 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 0,8-2,7 kg
Strømforbrug 130 W (max 380 W)
Vægt 186 kg

Særligt om MUSA:

  • Active+ system
  • Reduceret lydniveau
  • Fjernbetjening med LCD display
  • Kan styres med smartphone/tablet

Highlights

    

Vælg MUSA for…

  • Comfort air

  • Høj ydelse

  • Active+-systemet
  • Wi-Fi-kit (tilkøb)
Se flere pilleovne