MCZ EGO 3.0 Comfort Air

MODELLEN ER UDGÅET

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ EGO 3.0 Comfort Air

MCZ EGO 3.0 Comfort Air har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 10,0 kW og i alt to rumblæsere – en til fordeling af varme i rummet, hvor pilleovnen er installeret og en til den eksterne varmefordeling.

Aktiv forbrænding

MCZ EGO 3.0 leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med en yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.

Mulighed for at “sætte på lydløs”

Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

Alle active+ leveres inklusiv fjernbetjening med LCD display og integreret rumtermostat, og pilleovnens to rumblæsere kan let styres individuelt og helt slukkes med denne fjernbetjening. Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

Lufttæt og kvik pilleovn

MCZ EGO 3.0 er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad). Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus. Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

EGO 3.0 på bundlinjen

 

Bredde 53,0 cm
Højde 104,1 cm
Dybde 52,7 cm
Træpillemagasin 39 ltr./24 kg
Varmeydelse 2,3-10,0 kW
Pillestørrelse ø 6 mm – L = 3/40 mm
Forbrug 0,5-2,3 kg
Strømforbrug max 380W – nom. 81W
Vægt 130 kg
Download specifikationer

Særligt om EGO 3.0 Comfort air:

 

  • active+

  • Varmeflytning

  • Reduceret lydniveau
  • Fjernbetjening med integreret rumtermostat

  • Kan styres med smartphone/tablet

Highlights

  

 

Bordeaux

Sort

Grå

Hvid

Vælg EGO 3.0 Comfort air for…

 

  • Det tidløse design

  • Komforten ved varmeflytning

  • Den intelligente styring

Se flere pilleovne