MCZ DOC

DOC

Vores nye flade model, DOC, med mulighed for topafgang og det nye maestro styresystem.

Styr din pilleovn med din smartphone!

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ DOC

Brugervenlig forbrænding

MCZ DOC har en varmeeffekt på mellem 2,4 kW og 9,0 kW. MCZ DOC leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden. Modsat de fleste andre fabrikater på markedet, hvor gearmotoren kører i intervaller med en knirkende bremselyd til følge.

Mulighed for stillefunktion

Her ud over har alle active+ pilleovne som standard mulighed for SilentFunction (stille funktion), hvilket vil sige, at pilleovnens rumblæsere helt kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn.

Kommer med MAESTRO

Som noget helt nyt suppleres active+ med MCZ’s eget nyudviklede styresystem, maestro.
Kort fortalt betyder maestro, at man nu styrer sin pilleovn 100% med sin smartphone. Wi-Fi kit er med maestro en fast integreret del af pilleovnens hovedprint og vil altid medfølge pilleovnen. Som følge heraf medfølger der ikke længere en fjernbetjening med pilleovnen.

Lufttæt konstruktion

MCZ DOC er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad). Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus. Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

DOC på bundlinjen

 

Bredde 86,1 cm
Højde 113,3 cm
Dybde 30,2 cm
Træpillemagasin 28 ltr./18 kg
Varmeydelse 2,4-9,0 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 0,6-2,0 kg
Strømforbrug 130W (max 380W)
Vægt 155 kg

Særligt om DOC:

  • Flad model til smalle gangarealer.

  • Det nye maestro styresystem

  • active+

  • Hurtig optænding – flammen dannes på under tre minutter.

  • Mulighed for røgafgang i toppen.

Highlights

    

[object Object]

Vælg MCZ DOC for…

  • Det flade design

  • Maestro

  • Topafgang

Andre kiggede også på…

Se flere pilleovne