Hold varmen med MCZ Nordens pilleovne

COMFORT AIR

Luft
Hydro
Comfort Air
Indbygningsovne

Hold musen over knapperne for at læse fordelene ved hver type pilleovn

MCZ pilleovne er kvalitetsprodukter.
De vælger deres hjem med omhu.

Varmeflytning – Varmen du kan skubbe
Få maksimal besparelse på opvarmning med træpilleovne, der kan flytte den varme luft til andre rum i huset gennem rør i væggene. Med det MCZ-patenterede Comfort Air®-system kan luften transporteres op til 8 meter fra pilleovnen og sikrer en udgangstemperatur på op til 80°C. Således har du et alternativt varmesystem, der er prisoverkommeligt og miljøvenligt.

Oplev den optimale komfort
Du kan justere ventilationen til resten af huset på forskellige niveauer alt efter jeres behov og smag. Alle modeller er udstyret med en “No Air” -funktion, som gør det muligt at slukke ventilatoren helt og fortsætte med at opvarme behageligt ved naturlig konvektionsvarme i yderste stilhed.

Varme til hvert værelse
MCZ’s patenterede Comfort Air®-system giver dig præcisionskontrol over, hvordan varmen er fordelt i de forskellige rum, hvor luften ledes hen. I luftkanaler i træpilleovne med mulighed for varmeflytning sker det takket være to eller tre uafhængige ventilatorer, der kan justeres via fjernbetjeningen.

Kanaliserede træpilleovne er små alternative varmesystemer, der nemt kan programmeres og tilpasses perfekt enhver indretning. Alle vores modeller giver en stor, flot flamme, der giver en afbalanceret ro som brændeovne eller bål, som vi kender dem.

Vores pilleovne, vores stoltheder

Comfort Air pilleovne til varmeflytning i hjemmet

Vores kontaktformular
Det er forstået

...så kan du med fordel kontakte din lokale forhandler.
Han vil sørge for, at du får besvaret
de spørgsmål, du måtte have - hurtigst muligt.

Har du f.eks. spørgsmål til:
Et produkt du har købt
Bestilling af service
Valg af pilleovn
Displaykoder

Har du husket
at kontakte din forhandler?

Kr. 27.300,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Energimærkning A+Kr. 31.700,00

Din forhandler
Detaljer

Kr. 29.500,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Kr. 35.700,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Kr. 39.400,00 Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Fordel luften ud i flere rum

Fordel varmen til hjemmet med stil

Comfort Air®-kittet fra MCZ tilbyder særligt raffinerede og minimalistiske luftfordelere, der er designet til dem, der elsker de små detaljer – selv ved varmeflytning. I modsætning til konventionelle systemer, hvor ventilationskanaler skal placeres højt, kan MCZs luftfordelere installeres frit; hvor det er mest bekvemt for dig – selv tæt på gulvet.

MCZ varmefordeling kan både sprede lys og duft

Mange luftfordelere fungerer også som elegante væglamper, der forstærker den afslappende, komfortable effekt, som kan håndteres ved hjælp af en standard fjernbetjening. Derudover er der en mindre vandbeholder inde i flere af modellerne; Vandet fordampes, når varm luft gennemstrømmer systemet og sikrer, at luften i rummet er korrekt fugtet og ikke tørt. Du kan tilføje dine yndlingsdufte eller æteriske olier til en behagelig aromaterapeutisk effekt.