Hold varmen med MCZ Nordens pilleovne

COMFORT AIR

Luft
Hydro
Comfort Air
Indbygningsovne

Hold musen over knapperne for at læse fordelene ved hver type pilleovn

MCZ pilleovne er kvalitetsprodukter.
De vælger deres hjem med omhu.

Varmeflytning – Varmen du kan skubbe
Få maksimal besparelse på opvarmning med træpilleovne, der kan flytte den varme luft til andre rum i huset gennem rør i væggene. Med det MCZ-patenterede Comfort Air®-system kan luften transporteres op til 8 meter fra pilleovnen og sikrer en udgangstemperatur på op til 80°C. Således har du et alternativt varmesystem, der er prisoverkommeligt og miljøvenligt.

Oplev den optimale komfort
Du kan justere ventilationen til resten af huset på forskellige niveauer alt efter jeres behov og smag. Alle modeller er udstyret med en “No Air” -funktion, som gør det muligt at slukke ventilatoren helt og fortsætte med at opvarme behageligt ved naturlig konvektionsvarme i yderste stilhed.

Varme til hvert værelse
MCZ’s patenterede Comfort Air®-system giver dig præcisionskontrol over, hvordan varmen er fordelt i de forskellige rum, hvor luften ledes hen. I luftkanaler i træpilleovne med mulighed for varmeflytning sker det takket være to eller tre uafhængige ventilatorer, der kan justeres via fjernbetjeningen.

Kanaliserede træpilleovne er små alternative varmesystemer, der nemt kan programmeres og tilpasses perfekt enhver indretning. Alle vores modeller giver en stor, flot flamme, der giver en afbalanceret ro som brændeovne eller bål, som vi kender dem.

Vores pilleovne, vores stoltheder

Comfort Air pilleovne til varmeflytning i hjemmet

Vores kontaktformular
Det er forstået

...så kan du med fordel kontakte din lokale forhandler.
Han vil sørge for, at du får besvaret
de spørgsmål, du måtte have - hurtigst muligt.

Har du f.eks. spørgsmål til:
Et produkt du har købt
Bestilling af service
Valg af pilleovn
Displaykoder

Har du husket
at kontakte din forhandler?

DKK 24.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Energimærkning A+DKK 29.995,00

Din forhandler
Detaljer

DKK 27.995,00
(+7.000,00 for fedtsten)Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ DOC C-AIR UP! MAESTRO

DKK 29.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

DKK 33.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

DKK 38.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Fordel luften ud i flere rum

Fordel varmen til hjemmet med stil

Comfort Air®-kittet fra MCZ tilbyder særligt raffinerede og minimalistiske luftfordelere, der er designet til dem, der elsker de små detaljer – selv ved varmeflytning. I modsætning til konventionelle systemer, hvor ventilationskanaler skal placeres højt, kan MCZs luftfordelere installeres frit; hvor det er mest bekvemt for dig – selv tæt på gulvet.

MCZ varmefordeling kan både sprede lys og duft

Mange luftfordelere fungerer også som elegante væglamper, der forstærker den afslappende, komfortable effekt, som kan håndteres ved hjælp af en standard fjernbetjening. Derudover er der en mindre vandbeholder inde i flere af modellerne; Vandet fordampes, når varm luft gennemstrømmer systemet og sikrer, at luften i rummet er korrekt fugtet og ikke tørt. Du kan tilføje dine yndlingsdufte eller æteriske olier til en behagelig aromaterapeutisk effekt.

GHOST

Luftfordeler af hvidt eller sortpoleret glas i størrelsen 258 x 240 mm. Automatisk åbne-/lukkesystem skaber en meget ren og moserne æstetik i hjemmet. Belysning med halogenpære (2 x 80 W). Indvendigt vandbehoider til rumfugtning / aromaterapimed med justérbar venstre og højre luftfordeling. Luftmængde justeres via fjernbetjening, som leveres med kittet.

3195,-

FLOAT

Luftfordeler lavet af hvidt og sort poleret glas i størrelsen 326 x 240 mm. Belysning med halogenpære (2 x 70W). Indvendigt vandbeholdr til luftfugter/aromaterapi med fast venstre og højre luftdiffusion. Luftmængde justeres via fjernbetjening, som bliver leveret med kittet.

3195,-

SOFT

Luftfordeler af hvid keramik i størrelsen 250x 250 mm, skaber et smukt tillæg på væggen. Belysning med halogenpære (2 x 80 W). Indvendigt vandbeholder til rumfugtning / aromaterapi. Luftmængde justeres via fjernbetjening, som leveres med kittet.

2795,-

Minimal

Luftfordeler lavet af hvidt og sort poleret glas i størrelsen 215x 215 mm. Belysning med halogenpære (2 x 70W). Indvendigt vandbeholder til luftfugter/aromaterapi med fast venstre og højre luftdiffusion.

2495,-

FLIP

Luftfordeler med hvidt poleret glas i størrelsen 300 x 240 mm, som benytter halogenpære (2 x 70W). Indvendig vandbeholder til rumfugter/aromaterapi. Med FLIP har du muligheden for manuelt at styre luftstrømmen ned eller op. Luftmængden kan justeres via fjernbetjeningen som leveres i kittet.

3095,-

MONO 20

Enkeltretnings luftfordeler i hvidmalet stål i størrelsen 200 x 200 mm. Belysning med glødelampe (15W). Indvendig vandbeholder til rumfugtning/aromaterapi. MONO 20 har en opadgående diffusion, og luftstrømmen kan indstilles og belysning tændt / slukket via styreenhed.

BI 20

Dual-retnings diffusor af hvidmalet stål (200 x 200 mm). Mulighed for manuelt at justere luftdiffusion til højre og venstre.

MULTI 12/MULTI 20

Flerretnings luftfordeler lavet i hvidmalet stål i størrelsen 120 x 120 mm (Multi 12) eller 200 x 200 mm (Multi 20) dimensioner. Mulighed for manuelt at justere luftstrømmen opad eller nedad.

395,-

Comfort Air tilbydes i mange modeller

MCZ træpilleovne med mulighed for varmeflytning er efterhånden blevet meget efterspurgt af de danske hjem. Hvis du ønsker at varme flere værelser op i huset er disse pilleovne et godt valg. De fleste af vores modeller har muligheden for varmeflytning, og modeller kan tilbyde flere farver som sort, hvid, bronze, beige, grå nuancer, rød med flere. Vælg den farve, der passer perfekt ind i din indretning.

Vælg bevidst

Det er vigtigt, at vores kunder er velinformerede, så de kan træffe det rigtige valg, når de vælger en MCZ træpilleovn til deres hjem. Vores mange muligheder, såsom hydro-pilleovne, comfort air-pilleovne, indbygningsovne eller blot luft-pilleovne har mange forskellige styrker i sig selv, og derfor skal du vælge den pilleovn, som passer bedst til dit hus og din familie. Vi har derfor lavet en guide til dig, hvis du vil lave forarbejde, inden du besøger en af vores forhandlere, der altid hjælper dig fra start til slut. Læs vores guide her.

Er du i tvivl om, hvilken pilleovn du ønsker?

Book konsulentbesøg 100% gratis og uforpligtende

Det kan være vanskeligt at udvælge en pilleovn, der skal stå i netop dit hjem. Det ved vi alt om. Derfor har du nu muligheden for at anmode om et besøg fra en af vores autoriserede forhandlere, der udover at vejlede dig i dit tekniske behov, kan vise dig, hvordan en MCZ pilleovn vil tage sig ud hjemme hos dig – helt gratis og uforpligtende.

Dette kan lade sig gøre ved hjælp af MCZ@HOME – et app-koncept kun tilgængeligt for MCZs produkter. MCZ@HOME tillader en visualisering af alle vores pilleovne i 1:1 – så du med egne øjne kan vurdere hvilken træpilleovn, du bør vælge. Læs mere her.