MCZ CLUB 3.0 Air
MAESTRO tilbyder dig WIFI til din MCZ pilleovn

MCZ CLUB 3.0 Air

Som MUSA 3.0 bare med flotte keramiksider.

 

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ CLUB 3.0

MCZ CLUB 3.0 er en yderst effektiv pilleovn med en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 10,0 kW. MCZ CLUB 3.0 findes med det patenterede active+, som regulerer forbrændingen mest optimalt og brugervenligt – pilleovnen sørger altså automatisk for den bedste forbrænding.

Active+ pilleovne tilfører træpillerne med en yderst lydsvag teknologi, hvor gearmotoren drejer rundt i én glidende bevægelse i stedet for ryk.

Styr med din smartphone

CLUB kommer med styresystemet, MAESTRO, som er udviklet og produceret af MCZ specifikt til deres pilleovne. Derfor finder kun MAESTRO på MCZ pilleovne. Styr med din smartphone om du er hjemme eller ude.

CLUB 3.0 kan også være lydsvag

Alle active+ pilleovne har som standard mulighed for at aktivere en stille funktion, SilentFunction , hvilket vil sige, at CLUB 3.0’s rumblæsere kan deaktiveres. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – helt som en almindelig gammeldags brændeovn. Alle active+ leveres inklusiv fjernbetjening med LCD display og integreret rumtermostat, og pilleovnens rumblæser kan let styres individuelt og helt slukkes med denne fjernbetjening. Det er endvidere muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved køb af vores active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

Smuk flamme

MCZ CLUB 3.0 er baseret på MCZ’s helt nye 3.0-serie med et næsten fordoblet brandkammer, hvilket giver en smukkere flamme og en optimeret varmeudveksling (højere virkningsgrad).

Lufttæt teknologi

Endvidere er alle 3.0 pilleovne lufttætte (Oyster), hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus. Som standard leveres alle 3.0 pilleovne nu med en keramisk tændstav med en meget længere levetid og hurtigere optænding (Quickstart).

CLUB 3.0 på bundlinjen

 

Bredde 59,0 cm
Højde 116,2 cm
Dybde 54,7 cm
Træpillemagasin 46 ltr./27 kg
Varmeydelse 2,3-10,0 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 0,5-2,3 kg
Strømforbrug 62W (max 380W)
Vægt 165 kg

Særligt om CLUB 3.0:

  • active+

  • Reduceret lydniveau

  • Muligheden for mobilstyring

Highlights

   

 

Vælg CLUB 3.0 for…

  • Den flotte keramik

  • Den optimerede forbrænding

  • active+ og Silent Function

Se flere pilleovne