Pilleovn indsats

Hold varmen med MCZ Nordens pilleovne

PILLEOVN INDSATS

Luft
Hydro
Comfort Air
Indbygningsovne

Hold musen over knapperne for at læse fordelene ved hver type pilleovn

MCZ pilleovne er kvalitetsprodukter.
De vælger deres hjem med omhu.

Opvarm hjemmet med stil

Pilleovn indsats er den ideelle løsning, hvis du ønsker alle de behagelige fordele ved en levende flamme og integrere dit varmesystem med en mere overkommelig, miljøvenlig løsning, der passer perfekt ind i din indretning.

Beklæd din indbygnings-træpilleovn

For at fuldende din pilleovn insats kan du vælge mellem de mange beklædninger (også kaldet passe-partout) i vores sortiment. Der findes et udvalg af disse passe partouts til hver indbygningsovn, så du kan vælge et udseende, der matcher din indretning perfekt. MCZ pejse til træpiller med det tidløse design, har selvfølgelig også muligheden for at blive monteret uden beklædning overhovedet.
Pilleovn indsatse kan varmeflytte

MCZ pilleovn indsatse er naturligvis ikke kun vægtet på design for udsmykningen i hjemmet, men er også ægte varmesystemer. Flere af MCZ’s modeller kan integreres med Comfort Air®-systemet, som gør det muligt at kanalisere den varme luft til flere rum (se VIVO her).

Du kan vælge at transportere pilleovnens varme op til 8 meter væk gennem kanaler (varmerør) og smukke ventilationsgitre, hvor du endda kan tilsætte særlige dufte, således hjemmet bliver både velopvarmet og velduftende. Se vores udvalg herunder.

Vores pilleovne, vores stoltheder

Pilleovn indsats til montering i væg

Har du en pejs kan du nemt installere en pilleovn indsats til træpiller.
Din forhandler
Detaljer
Din forhandler
Detaljer

Download produktprogram

Vil du gerne have et overblik over MCZ pilleovne, kan du hente vores produkprogram for 2017/18.

Brochuren kan findes på siden her, hvor den også kan downloades som PDF.

Eller du kan se vores produkter på vores produktsider; luft, hydro, Comfort Air eller indbygningsovne.

Læs vores købsguide

Hvis du gerne vil blive lidt klogere på hvordan en pilleovn fungerer og hvad man skal tænke på inden købet, så kan du læse vores 4-trins købsguide. På den måde er du sikker på at komme godt fra start med den nye ovn. Læs mere om guiden her.