OM MCZ NORDEN

Med en MCZ pilleovn i hjemmet er du sikret et opdateret kvalitetsprodukt – både i teknologi og design.
Derfor er MCZ den mest solgte pilleovn i Europa.

En kort af en lang

Vores historie er lang. Det kan mærkes på vores erfaring på området. MCZ er grundlagt i Italien anno 1890 og forkortelsen MCZ betyder Manufatti Cementrizi Zanette, altså familien Zanettes cementstøberi. Dengang startede virksomheden altså som et cementstøberi, men efterspørgslen har gjort at pilleovne er blevet hovedvirket i dag.

I 2001 opkøbte Sune Søgaard det danske selskab Smith, Holm & Co. og stiftede derefter MCZ Norden herunder, hvilken leverer MCZs kvalitetsprodukter til de mange danske forhandlere. Denne har Sune altså drevet siden – og med stor succes. MCZ Norden har kun forhandlet de kvalitetssikrede produkter, og fik altså i 2012 eneretten på MCZ-produkterne i Danmark. Det gik så så godt som serviceorganisation, at hovedkontoret i Italien altså ville have at MCZ Norden udvidede til Sverige, hvilket har haft en støt stigende fremgang.

I 2014 blev MCZ Norden kåret som Gazellevirksomhed af Børsen – en pris der uddeles til virksomheder, der samlet set har fordoblet deres omsætning over fire regnskabsår. Dét er vi stolte af.

Hvad der netop har adskilt MCZ fra øvrige pilleovnsproducenter er den kvalitetssikrede og innovative teknologi samt designet, der gør pilleovnen til et designmøbel og ikke kun et opvarmingsprodukt. Vores pilleovne er mere lydsvage og med bredere brændskåle, kan vi også tilbyde en flot og hyggelig flamme.

I dag er MCZ Europas mest sælgende/solgte leverandør af pilleovne med autoriserede forhandlere i 18 lande.

Vores værdier

Familieværdier

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tilbringe tiden med familien. Derfor er det vigtigt for os at levere pilleovne, der sparer familien for den spildtid, det ellers ville kræve at tænde op og varme huset.

Miljø

Vores mål er at efterlade en renere planet for vores børn. Derfor stiller vi høje krav til vores produkt og vores forhandlere. Ecodesign 2022-direktivet er en kommende standard for energiforbrugende produkter. Denne standard lever størstedelen af vores produkter op til. Læs mere her.

Design

Når du køber en pilleovn, køber du et møbel til dit hjem. Det skal passe til hjemmets stil, og designet er derfor en stor faktor i produktudviklingen hos MCZ.

Ordentlighed

Selvom en pilleovn er et engangskøb, så kan vi stadig have brug for hinanden. Derfor vil vi være med til at sørge for den gode og ordentlige kommunikation, så både du og vi står tilbage med en positiv oplevelse.

Se flere pilleovne