MCZ LOOP MAESTRO

Loop er seneste nyhed fra MCZ – en elegant dråbeformet pilleovn med et eksklusivt skandinavisk udtryk. Front og top er fremstillet i rent støbejern (sidestykkerne er udført i sort stål). LOOP har det nye lufttætte og yderst effektive forbrændingskammer med markedets bedste varmeeffekt samt virkningsgrad. Støbejernstoppen er monteret på skinner for optimal og diskret adgang til pilleovnens træpillemagasin.

 

Smukt indkig til flammen!

Brændkammeret hører til de største på markedet og giver et flot samt meget mere naturligt flammebillede. Den brede støbejernsbrændskål giver en flot bred flamme. Glasruden er stor og som noget helt nyt og unikt har MCZ valgt at sænke brændkammeret, hvilket giver et mere symmetrisk og flot indkig til brændkammeret. Brændkammeret er beklædt med støbejern i et stilrent design – både med og uden flamme.

Verdensnyhed!

MCZ har fået specialudviklet en helt ny gearmotor – Brushless-gearmotoren. Sammenlignet med alle andre gearmotorer på markedet er denne gearmotor mere kraftfuld, mere lydsvag og mere strømbesparende (op til 90% strømbesparelse). Den nye Brushless-gearmotor har den fantastiske funktion, at den bakker lidt, hvis den møder modstand i træpillerne, for herefter at fremføre træpillerne igen. Lykkes det ikke stopper gearmotoren selv førend den risikerer at blive beskadiget – det er smart!

Karakteristika for alle MCZ’s MAESTRO-modeller:

  • Oister er standard!

Takket være et lufttæt forbrændingskammer kan LOOP tilkobles frisk luft ude fra. Pilleovnen vil herved ikke optage ilt fra installationsrummet. Dette vil give en optimeret comfort – røg vil aldrig kunne komme ud I rummet. Endvidere er pilleovnen velegnet til installation I passivhuse.

  • QuickStart er standard!

Takket være den keramiske tændstav er der tændt op på under 3 minutter – hurtigere gang i opvarmningen samt et lavere strømforbrug.

  • Mulighed for SilentFunktion!

Pilleovnens rumblæser kan slås fra, hvorved pilleovnen overgår til opvarmning som en traditionel brændeovn – stilhed, når du ønsker det!

  • WiFi-styring er standard!

MAESTRO-styring med smartphone via husets WiFi er nu standard hos MCZ på alle deres MAESTRO pilleovne. Teknologien adskiller sig fra konkurrenterne ved, at den er integreret på pilleovnens hovedprint, hvorfor man er i kontakt med selve pilleovnen og ikke kun en ekstern WiFi-styring, der giver pilleovnen et simpelt tænd-/sluk-signal. Dette betyder blandt andet, at MCZ’s dygtige serviceteknikere kan tildeles adgang på distancen, hvorved kundesupporten optimeres markant til alle parters fornøjelse. App’en der styrer pilleovnen fås til såvel iPhone som Android og er yderst intuitiv. Med MAESTRO er WiFi nu med i pilleovnens pris og ikke længere en méromkostning.

  • Selvfølgelig A+ energimærke
  • Selvfølgelig Ecodesign 2022 ready
  • Mulighed for ekstern temperatursensor via WiFi (ekstraudstyr)
  • Mulighed for eksternt display (ekstraudstyr)