Har du tid?

– Undersøgelse: En indsigt i brændeovns- og pilleovnsejernes tidsforbrug

Vi har undret os. Det har I måske også selv. For hvad er forskellen egentlig i tid brugt på vedligeholdelse og optænding af henholdsvis pilleovne og brændeovne? Nu kan vi endelig besvare spørgsmålet – Vi har nemlig foretaget en brugerundersøgelse, og det viser sig som forventet, at brændeovnsejerne, desværre for dem, har tabt kampen.

Her i efteråret søsatte vi en brugerundersøgelse, som har til formål at afklare, hvilken tidsbesparelse, som er forbundet med at være ejer af en pilleovn – og resultatet er imponerende.

Testen er foretaget gennem spørgsmål relateret til 3 emner;

  • Hvor meget til brugte du ugentligt på at håndtere brænde i forhold til træpiller nu?
  • Hvor meget tid ugentligt brugte du tidligere på optænding i forhold til optænding i din nye pilleovn?
  • Hvor meget tid har du brugt ugentligt på at rengøre din brændeovn kontra din nye pilleovn?

Brugerundersøgelsen omfatter svar fra 41 tidligere brændeovnsejere, der har ”konverteret” til pilleovne fordelt på Jylland og Sjælland med en vis overvægt af Jyder.

Resultaterne viser os, at træpilleovnsejere i gennemsnit sparer 94 timer årligt sammenlignet med ejere af brændeovne!

Hos MCZ Norden er vi naturligvis meget glade for at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at bruge ekstra kvalitetstid sammen med familien. Vi gør nemlig en dyd ud af at sørge for, at vores udvalg af træpilleovne møder vores kunders behov for ovne med stærk ydelse og med mindst mulig vedligeholdelse.

Det er selvfølgelig takket være et hårdtarbejdende team af produktudviklere og smede i Italien, der dagligt arbejder med innovative løsninger, som sikrer markedets bedste produkter.

Se en pilleovn i udstilling i dag ved at finde din nærmeste forhandler her.

Tak fordi du tog dig tiden til at læse dette. 😉

Venlig hilsen
Alle os fra MCZ