Køb din nye træpilleovn på Fyn

Fyn

FIND DIN NYE PILLEOVN
PÅ FYN

Se forhandler på Fyn

Er du i tvivl om brændeovn eller pilleovn?

Er du i tvivl om brændeovn eller pilleovn?

Er du også interesseret i en ny mere besparende varmekilde i dit hjem? Har du gjort dig alle overvejelserne omkring besparelser, service, miljøvenlighed? Danskerne er kun alt for godt bekendte med brændeovne, der har opvarmet danskeres hjem i mange år. Men nu har danskerne endelig fået øjnene op for det besparende og miljøvenlige alternativ, pilleovne, der skal forsikre de næste generationers rene luft.

En hurtigt opremsning af pilleovnes fordele er svær, da der er så mange. Men de vigtigste fordele, som differentierer sig fra brændeovne, er den brugervenlighed, der følger pilleovnen. Du kan tænde for varmen uden at være i hjemmet, så du sparer og frigør flere timer i løbet af ugen, som du kan bruge sammen med din familie. Vælger du en pilleovn vil både din familie, din nabo og miljøet takke dig.

Autoriserede forhandlere på Fyn

Denne liste over forhandlere på Fyn er alle autoriserede MCZ-forhandlere. Dette betyder, at de har gennemgået et intenst og dedikeret MCZ-kursus. Du kan altså være 100% tryg ved tanken om, at disse forhandlere af MCZ træpilleovne på Fyn er behjælpelig i hvert trin i processen.

Installerer og servicerer

Både installation og servicering af MCZ træpilleovne er to utroligt vigtige ting, som bør foretages af autoriserede MCZ forhandlere. Det kan disse fynske forhandlere være mere end behjælpelige med, når du vil købe en pilleovn. Så du kan blot læne dig tilbage og nyde varmen fra din nye MCZ pilleovn.

Besøger dig med MCZ@HOME

Disse autoriserede forhandlere kan nemt besøge netop dig i dit hjem for at vise dig, hvordan din nye MCZ træpilleovn ville kunne tage sig ud i dine omgivelser. Det kan lade sig gøre gennem det nye og innovative koncept, MCZ@HOME, som med en app og et fysisk symbol, kan visualisere en træpilleovn i dit hus. Så kan du lettere træffe din endelige beslutning.

Oversigt over forhandlere på Fyn

Rydalls Pejse

Rydalls Pejsecenter, beliggende centralt i Fyns hovedstad, Odense, drives af Torben Rydall, som har mere end 14 års erfaring inden for branchen. Torben tilbyder et større udvalg af træpilleovne i sin udstilling, så du kan få et godt overblik over produkterne. Torben har teknikere, som kan montere og servicere MCZ pilleovne, så du blot kan læne dig tilbage og nyde varmen.

Du kan kontakte Rydall Pejse her:
5058 3545
info@rydallpejse.dk

Rydalls Pejse kan desuden hjælpe dig med at visualisere en MCZ pilleovn i dit hjem – helt gratis og uforpligtende!

Gå til Rydall Pejse

Brændeovnsshoppen

Brændeovns-shoppen, drevet af Ulla Lautrup, sætter sammen med sin tekniker stor ære i at yde en god og uddydende service til kunderne på hele Fyn.

Brændeovns-Shoppen har over 15 års erfaringen indenfor brændeovnsbranchen og pilleovnsbranchen, og kan derfor hurtigt og nemt vurdere, hvilket produkt du kan få glæde af i hjemmet. Du er i trygge hænder fra rådgivning, til montering til produktet står flot og brænder i dit hjem.

På Brændeovns-Shoppens hjemmeside finder du en webshop, hvor du trygt kan handle i et stort udvalg af træpilleovne og brændeovne.

Du kan kontakte Brændeovns-Shoppen her:
Tlf.: 6226 3511
E-mail: info@braendeovns-shoppen.dk

Hvis du ønsker at se en MCZ pilleovn brænde i dit hjem, kan du helt ubesværet se netop dette gennem forhandlerapp’en MCZ@HOME.
Book Brændeovns-Shoppen til et gratis og uforpligtende besøg.

Gå til Brændeovnsshoppen

Skarup Smedie

Skårup Smedie drives af Ronni Twistmann, som har overtaget virket fra sin far, og har derfor flere års erfaring indenfor pejsebranchen. Den store erfaring har udrustet Ronni til at yde service, så du kan være tryg, når du ønsker en pejs, pilleovn eller brændeovn.

Skårup Smedie har udstilling i Haarby, hvor du kan finde kvalitetsmærket MCZ, når du vil investere i en pilleovn.

Ønsker du at vide mere om Skårup Smedie, kan du kontakte dem her:
Tlf.: 6477 1030
E-mail: skaarupsmedie@mail.dk

Skårup Smedie kan desuden glædeligt besøge dig gratis og helt uforpligtende med konceptet MCZ@HOME, hvor du kan se en pilleovn i 1:1 stående med ild i dit hjem takket være en speciel app.

Gå til Skårup Smedie
FORHANDLER MED TILLID