Find din nye pilleovn nær Næstved

Næstved, Sjælland

FIND DIN NYE PILLEOVN
NÆR NÆSTVED

Se forhandler nær Næstved

Er du i tvivl om brændeovn eller pilleovn?

Er du også interesseret i en ny mere besparende varmekilde i dit hjem? Har du gjort dig alle overvejelserne omkring besparelser, service, miljøvenlighed? Danskerne er kun alt for godt bekendte med brændeovne, der har opvarmet danskeres hjem i mange år. Men nu har danskerne endelig fået øjnene op for det besparende og miljøvenlige alternativ, pilleovne, der skal forsikre de næste generationers rene luft.

En hurtigt opremsning af pilleovnes fordele er svær, da der er så mange. Men de vigtigste fordele, som differentierer sig fra brændeovne, er den brugervenlighed, der følger pilleovnen. Du kan tænde for varmen uden at være i hjemmet, så du sparer frigør flere timer i løbet af ugen, som du kan bruge sammen med din familie. Vælger du en pilleovn vil både din familie, din nabo og miljøet takke dig.

Autoriseret forhandler

Disse forhandlere nær Næstved er autoriserede MCZ-forhandlere. Dette betyder, at de har gennemgået et intenst og dedikeret MCZ kursus. Du kan altså være 100% tryg ved disse forhandlere på Sjælland.

Kan montere og servicere

Både montering og servicering er to utroligt vigtige ting, som skal foretages af autoriserede forhandlere. Det kan disse sjællandske forhandlere ved Næstved være mere end behjælpelige med. Så du skal blot læne dig tilbage og nyde varmen fra din nye MCZ pilleovn.

Kan besøge dig med MCZ@HOME

Disse autoriserede forhandlere er ikke sky for at besøge dig for at vise dig, hvordan din nye MCZ pilleovn vil tage sig ud i dit hjem. Det kan lade sig gøre gennem det nye og innovative koncept, MCZ@HOME, som gennem en app og et fysisk tag, kan visualisere en pilleovn i dit hjem. Så kan du lettere træffe din endelige beslutning.

Oversigt over forhandlere nær Næstved, Sjælland

Slagelse Pilleovne

Slagelse Pilleovne, beliggende i Øster Stillinge blot 3 km udenfor Slagelse, drives af Jan Sjöstrøm efter han selv investerede i en MCZ pilleovn. Jan tilbyder et større udvalg af træpilleovne i sin udstilling, så du kan få et godt overblik over produkterne. Jan monterer og servicerer pilleovne sammen med sin tekniker, så du blot skal læne dig tilbage og nyde varmen.

Du kan kontakte Slagelse Pilleovne her:
41273320
jspilleovne@gmail.com

Slagelse Pilleovne kan desuden hjælpe dig med at visualisere en MCZ pilleovn i dit hjem – helt gratis og uforpligtende!

Gå til Slagelse Pilleovne

Jep’s Brændeovne

Jep’s Brændeovne, drevet af Jesper Jensen, sætter stor dyd i at yde en god, uddydende service til kunderne og de træpille- og brændeovns-interesserede fra start til slut.

Jesper har over 25 års erfaringen indenfor brændeovnsbranchen og pilleovnsbranchen, og kan derfor hurtigt og nemt vurdere, hvilket produkt du behøver og skal guides i. Du er i trygge hænder fra rådgivning, til montering og installation, til produktet står flot og brænder i din stue.

Du kan kontakte Jep’s Brændeovne her:
25 30 45 15
jepsbraendeovne@webspeed.dk

Hvis du ønsker at se en MCZ pilleovn brænde i dit hjem, kan du helt ubesværet se netop dette gennem forhandlerapp’en MCZ@HOME. Book Jep’s Brændeovne til et gratis og uforpligtende besøg.

Gå til Jep’s Brændeovne

Thoms Pejse

Thoms Pejse drives af Thomas Jensen, som er uddannet skorstensfejer og har mere en 20 års erfaring indenfor pejsebranchen. Den store erfaring har udrustet Thoms Pejse til at yde service af højeste kvalitet, så du altid kan være tryg, når du ønsker en pejs, pilleovn eller brændeovn.

Thoms Pejse har udstilling i Køge, hvor du kan finde kvalitetsmærket MCZ, når du vil investere i en pilleovn.

Ønsker du at vide mere om Thoms Pejse, kan du kontakte pejsecentret her:
Mobil 21 66 28 87
E-mail: info@thoms-pejse.dk

Thoms Pejse kan desuden glædeligt besøge dig gratis og helt uforpligtende med konceptet MCZ@HOME, hvor du kan se en pilleovn i 1:1 stående med ild i dit hjem takket være en speciel app.

Gå til Thoms Pejse

FORHANDLER MED TILLID