Vores autoriserede forhandlernetværk

FORHANDLERE

Vores forhandlere uddanner sig for din skyld

Vores kontaktformular

Her kan du købe en MCZ pilleovn

Vi er efterhånden mange forhandlere klar til at stå til din rådighed.
Klik på din landsdel herunder for forhandlerne tæt på dig.

Uddannede forhandlere

Vi uddanner løbende vores Autoriserede forhandlere i MCZ Academy. Det vil siges, at du er sikret en kvalificeret vejledning i brugen af MCZ pilleovne og hvilken type der passer bedst til dit behov. Hold derfor øje med de forhandlere som har et “Autoriseret Forhandler”-mærkat – de er helt up to date med de nyeste modeller.

Vores lokale forhandlere yder altid en god og hurtig service. Men det er også muligt at bestille service/reparation hos vores dedikerede MCZ serviceafdeling som kører i hele landet. Så du vil altid være sikret en kvalificeret service af landets bedste MCZ teknikere uanset hvor du bor.

Vores kontaktformular

Hvilken type forhandlere har MCZ Norden?

Vi opererer med 3 typer forhandlere: (1) forhandlere med modeller i udstilling og som også tilbyder montageopgaven, (2) forhandlere som ikke har en udstilling, men tilbyder salg og montage, og (3) forhandlere som udelukkende sælger produktet. Alle salg understøttes af MCZ Tryghedskonceptet, hvor MCZ Service altid kommer forbi og sørger for, at du er kommet godt igang med pilleovnen samt håndterer alt eftersalgsservice i pilleovnens første 2 år.

Er du interesseret i en MCZ pilleovn, så besøg en af vores kyndige forhandlere. Se kortet for en forhandler tættest på dig.

Forresten!

Pas på internethandel

MCZ pilleovne sælges gennem et uddannet forhandlernetværk i Danmark. MCZ pilleovne er et teknisk produkt og kræver derfor et rigtigt kendskab og uddannelse for at forhandleren kan yde den rigtige vejledning og eftersalgsservice. Vi anbefaler derfor kraftigt, at du ikke parallelimporterer din MCZ pilleovn, køber den på udenlandske webshops, eller hos en forhandler der ikke er autoriseret af MCZ Norden A/S, da dette betyder mangelfuld vejledning og service hvilket vil få indflydelse på garantien på produktet.