Vores autoriserede forhandlernetværk

FORHANDLERE

Se vores forhandlerkort

MCZ showroom

Autoriseret forhandler med et bredt sortiment af modeller i udstillingen samt én eller flere modeller sluttet til, så man både kan se og lytte til ovnen mens den er i drift.

MCZ forhandler

Autoriseret forhandler med et mindre sortiment af modeller i udstillingen. Ikke alle har en model sluttet til, så man både kan se og lytte til ovnen mens den er i drift.

Vores kontaktformular

Vores forhandlere uddanner sig for din skyld

Uddannede forhandlere

Vi uddanner løbende vores Autoriserede forhandlere i MCZ Academy. Det vil siges, at du er sikret en kvalificeret vejledning i brugen af MCZ pilleovne og hvilken type der passer bedst til dit behov. Hold derfor øje med de forhandlere som har et “Autoriseret Forhandler”-mærkat – de er helt up to date med de nyeste modeller.

Er du interesseret i en MCZ pilleovn, så besøg en af vores kyndige forhandlere. Se kortet for en forhandler tættest på dig.

Vores lokale forhandlere yder altid en god og hurtig service. Men det er også muligt at bestille service/reparation hos vores dedikerede MCZ serviceafdeling som kører i hele landet. Så du vil altid være sikret en kvalificeret service af landets bedste MCZ teknikere uanset hvor du bor.

Alle salg understøttes af MCZ Tryghedskonceptet, hvor MCZ Service altid kommer forbi og sørger for, at du er kommet godt igang med pilleovnen samt håndterer alt eftersalgsservice i pilleovnens første 2 år.

Se flere pilleovne