MCZ forhandler

Vores autoriserede forhandlernetværk

MCZ FORHANDLER

Se vores forhandlerkort

VORES FORHANDLERE UDDANNER SIG FOR DIN SKYLD

Her kan du købe en MCZ pilleovn

Vi er efterhånden mange forhandlere klar til at stå til din rådighed.
Klik på din landsdel herunder for forhandlerne tæt på dig.

Uddannede forhandlere

Vi uddanner løbende vores Autoriserede forhandlere i MCZ Academy. Det vil siges, at du er sikret en kvalificeret vejledning i brugen af MCZ pilleovne og hvilken type der passer bedst til dit behov. Hold især øje med de som har Autoriseret Forhandler 2015/16 mærkatet – de er helt up to date med de nyeste modeller.

Vores lokale forhandlere yder altid en god og hurtig service. Men det er også muligt at bestille service/reparation hos vores dedikerede MCZ serviceafdeling som kører i hele landet. Så du vil altid være sikret en kvalificeret service af landets bedste MCZ teknikere uanset hvor du bor.

Kan man finde en MCZ pilleovn på et byggemarked?

Der er mange, der spørger os, og det korte svar er nej. Vi leverer ikke vores MCZ pilleovne til byggemarkeder, da vores produkt er et kvalitetsprodukt. Udover at være et kvalitetsprodukt er MCZ pilleovne også et teknisk produkt, og byggemarkederne kan ikke tilbyde samme vejledning som vores uddannede forhandlere kan. Vores forhandlere sørger for vejledning i pilleovn til levering og færdigmontering af pilleovn hjemme hos dig. Så skal du ikke spekulere på Ø 100-krav til skorstenen eller røgafgange og meget mere alene.

Er du interesseret i en MCZ pilleovn, så besøg en af vores kyndige forhandlere. Se kortet for en forhandler tættest på dig.

Forresten!

Pas på internethandel

MCZ pilleovne sælges gennem et uddannet forhandlernetværk i Danmark. MCZ pilleovne er et teknisk produkt og kræver derfor et rigtigt kendskab og uddannelse for at forhandleren kan yde den rigtige vejledning og eftersalgsservice. Vi anbefaler derfor kraftigt, at du ikke parallelimporterer din MCZ pilleovn, køber den på udenlandske webshops, eller hos en forhandler der ikke er autoriseret af MCZ Norden A/S, da dette betyder mangelfuld vejledning og service hvilket vil få indflydelse på garantien på produktet.

Den nye generation
af pilleovne

Styr varmen i hjemmet med din smartphone.
Med den nye og patenterede styresystem, MAESTRO,
fra MCZ har du netop muligheden for dette.

PILLEOVNE MED MAESTRO

Har du spørgsmål?
Kontakt
os!

Hvis du har spørgsmål vedrørende en MCZ pilleovn,
kan du udfylde vores kontaktformular.
Derefter vil vi vende tilbage til dig hurtigst mulig.

Skriv til os