MCZ EGO 3.0 UP!

MCZ EGO 3.0 UP!

Vores storsælgende MCZ EGO – nu med centreret topafgang!

 

 

Se nærmere

Kvalitet der varmer

Om MCZ EGO 3.0 UP!

MCZ EGO 3.0 UP! har en varmeeffekt på mellem 2,3 kW og 8,1 kW og røgafgang centreret i toppen. MCZ EGO 3.0 UP! leveres med det patenterede active+ for optimal og brugervenlig indregulering af forbrændingen – pilleovnen sørger automatisk og kontinuerligt for den bedste forbrænding. Alle active+ pilleovne leveres med den yderst lydsvage pilletilførelsesteknologi, hvor gearmotoren drejer rundt hele tiden.

Sæt på Silent Function

Med active+ har du mulighed for at sætte pilleovnen på SilentFunction (stille funktion) – altså rumblæserne kan deaktiveres helt. Pilleovnen fordeler nu sin varme ved naturlig konvektion – ligesom en almindelig gammeldags brændeovn.

Nem styring

EGO 3.0 UP leveres inklusiv fjernbetjening med LCD display og integreret rumtermostat. Derudover kan pilleovnens rumblæser let styres individuelt og kan også slukkes helt med denne fjernbetjening. Det er også muligt at styre pilleovnen med smartphone eller tablet ved tilkøb af active+ Wi-Fi kit (ekstra udstyr).

Luftæt teknologi

MCZ EGO 3.0 UP! har et næsten fordoblet brandkammer i forhold til sidste produktserie, hvilket giver en smukkere flamme og højere virkningsgrad. Herudover er MCZ EGO 3.0 UP! udstyret med det lufttætte Oyster, hvilket også optimerer pilleovnens ydeevne samt gør det muligt også at installere pilleovnen i et passivhus.

Hurtig optænding

Som standard leveres alle 3.0 pilleovne med en keramisk tændstav, som har en længere levetid og hurtigere optænding, også kaldet Quickstart.

EGO UP! 3.0 på bundlinjen

Bredde 53,0 cm
Højde 104,1 cm
Dybde 52,7 cm
Træpillemagasin 33 ltr./20 kg
Varmeydelse 2,3-8,1 kW
Pillestørrelse ø 6 mm / L = 3-40 mm
Forbrug 0,5-1,8 kg
Strømforbrug 62W (max 380W)
Vægt 130 kg

Særligt om EGO UP!:

  • active+

  • Reduceret lydniveau
  • Fjernbetjening med integreret rumtermostat

  • Kan styres med smartphone/tablet
  • Centreret topafgang

Highlights

  

  

Rød

Sort

Inox stål

Sølv

Hvid

Vælg EGO UP! for…

  • Topafgangen

  • Den intelligente styring

  • Den smukke flamme

Se flere pilleovne