BLIV MCZ FORHANDLER

Læs Mere

Bliv en del af teamet

MCZ Norden er hele tiden på udkig efter nye forhandlere med stærke salgskompetencer og eventuelt også montagekompetencer. Har du lyst til at blive en del af holdet, så læs nærmere her, book dig ind på én af vores ”vid mere”-arrangementer eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Det vi kan tilbyde dig er et skræddersyet koncept i forbindelse med salget af professionelle pilleovne i europæisk topkvalitet.

Konceptet

Vores forhandlerkoncept indebærer kort fortalt,

– at alle forhandlere har en fast nettopris

– at nettoprisen ALTID inkluderer et opstartsbesøg fra vores egen “in house”-serviceafdeling, MCZ Service. Ingen eksterne serviceteknikere.

– at pilleovnen altid får et kvalificeret og garantiforlængende serviceeftersyn ved 12 måneder, hvorfor der ALTID er 24 måneders fuld onsite garanti på pilleovnen – også på sliddele. Alt dette håndteres af MCZ Service og til slutkundens fulde tilfredshed.

Summasummarum, et salgs- og servicekoncept, hvor forhandleren kan koncentrere sig om det han/hun er allerbedst til, nemlig salget og eventuelt også montageopgaven. Herefter tager vi over. Vi kalder det MCZ Tryghedskoncept!

Forhandlergrupper

MCZ opererer med 3 typer forhandlere:

  1. Udstillingspartner (et par ovne i udstilling og i drift samt tilbud om montage)
  2. Salgs- & montagepartner (ingen udstilling, men salg og montage)
  3. Salgspartner (slutkunder monterer selv eller anden ekstern montør hjælper kunden)

Vi har behov for forhandlere i alle 3 grupper!

Alle typer forhandlere vil blive listet og markedsført på vores hjemmeside.

MCZ Partnerweb

Alle forhandlere oprettes på vores MCZ PartnerWeb www.mcznorden.com, hvor der kan logges ind og findes nettopriser samt handles døgnet rundt alle dage (24/7 handel med omgående levering af de fleste modeller og relevant tilbehør).

december 2021
man tirs ons tors fre lør søn
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Book en tid til én af vores “vid mere”-arrangementer

Her kan du helt uforpligtende tilmelde dig vores ”vid mere”-arrangement. Her vil vi introducere dig til vores produktsortiment samt produkternes vigtigste funktioner. Endvidere vil vores MCZ Tryghedskoncept beskrives mere detaljeret.

Det er nemt og hurtigt at reservere en tid

  • Klik på en mulig dato i kalenderen
  • Reservér en tid

Du modtager kort efter en mail, som bekræfter vores aftale.

Der vil være et “no show”-gebyr på 500,- (ex. moms). En reserveret tid kan afbestilles pr. e-mail senest 24 timer før den reserverede tid begynder.

Jeg vil være forhandler

Er du interesseret i allerede at komme i gang med samarbejdet i dag, så udfyld denne ansøgning, så ringer vi dig op ASAP.

Se pilleovne