Pilleovne

Hold varmen med MCZ Nordens pilleovne

PILLEOVNE

Luft
Hydro
Comfort Air
Indbygningsovne

Hold musen over knapperne for at læse fordelene ved hver type pilleovn

MCZ pilleovne er kvalitetsprodukter.
De vælger deres hjem med omhu.

#1 i Europa – med god grund

Både vores kunder og MCZ har grundværdierne i orden. Vi sætter tid til familien og kvalitet rigtig højt på listen over vigtige ting i livet. Dette skinner igennem i vores visioner for pilleovnene; Det skal være tidsbesparende at skabe varme, der stadig bringer en hygge ind i hjemmet, som familien kan samles om.

Det er kun en selvfølgelig at denne varme, som frigør mere tid til hyggen, er af meget høj kvalitet, da produkterne ikke kun er små varmesystemer, men også tiltænkt som designmøbler.
Alle vores pilleovne er designet af seriøse professionelle designere, som forstår at sætte funktionaliteten i højsæde med samtidig komplimentere med et smukt ydre, der kan passe ind i både tidsløse eller eklektiske hjem, så vores kunder kan bo både stilrent og varmt.

Spækket med fordele

Skal du have en pilleovn, er du på vej til det helt rigtige valg til opvarmning af huset med MCZ. Når du læser om vores pilleovne vil du støde på mange begreber, som alle er MCZ’s populære og patenterede egenskaber.
Det vigtigste du bør forstå, er det skarpe styresystem, Active+, som per automatik skaber den mest optimale forbrænding samt sørger for minimal lydniveau, da gearmotoren her kører ikke i intervaller som andre mærker, hvor man nemmere hører den knirkende bremselyd.

Andre vigtige egenskaber, som du kan nyde godt af, kan bl.a. være; Silent Function, som skaber konvektionsvarme, eller Quickstart, som, takket være en keramisk tændstav, kan varme fuldt på mindre end 3 minutter. Læs mange flere fordele under de specifikke produkter herunder.

Vores pilleovne, vores stoltheder

Konventionel opvarmning af luft

Vores kontaktformular
Det er forstået

...så kan du med fordel kontakte din lokale forhandler.
Han vil sørge for, at du får besvaret
de spørgsmål, du måtte have - hurtigst muligt.

Har du f.eks. spørgsmål til:
Et produkt du har købt
Bestilling af service
Valg af pilleovn
Displaykoder

Har du husket
at kontakte din forhandler?

MCZ AMY

MCZ AMY
En effektiv lille pilleovn med flot kig til flammen

DKK 15.795,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ HALO UP! – Topafgang
Funktionsrig pilleovn med MAESTRO

DKK 27.495,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ HALO – Bagudgang
Funktionsrig pilleovn med MAESTRO

DKK 26.795,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ EGO 3.0
Lydsvag pilleovn

DKK 19.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ EGO 3.0 UP!
Lydsvag pilleovn med topafgang

DKK 21.695,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ MUSA 3.0
Pilleovn med højere ydelse

Energimærkning A+ DKK 24.295,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ STAR 3.0
Som EGO, men med keramik

Energimærkning A+

DKK 22.395,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ CLUB 3.0
Som MUSA 3.0, men med keramik

Energimærkning A+

DKK 26.695,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ CUTE
Pilleovn med klassisk design og topafgang

DKK 24.995,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ DECO
Brændeovn til piller i klassisk design

DKK 29.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ THEMA
Kompakt pilleovn med topafgang og smuk flamme

Energimærkning A+

DKK 26.295,00

Din forhandler
Detaljer

BERG fra ARCO
Eksklusiv model med fedtsten

DKK 45.595,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MARIA SOFIA fra SERGIO LEONI
Pilleovnenes Rolls Royce

DKK 59.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Mange typer af træpilleovne

MCZ tilbyder pilleovne til ethvert behov i hjemmet; Du har muligheden for at montere en pilleovn, der opvarmer hjemmets radiatorer eller gulvvarme med en Hydro-ovn, eller en pilleovn med Comfort Air, der også kan blæse den varme luft bagud udover at blæse fremad. Fordelen ved dette er, at denne varmeflytning kan transportere den varme luft rundt i hele huset gennem varmerør og ud i ventilationsgitre. Disse gitre kan endda tilsættes duft, så varmen også kan cirkulere velduftende.

Herudover kan du også vælge en indbygningsmodel eller pejs til træpiller, hvis du ønsker, at din træpilleovn skal monteres i væggen. Dette er en smart og elegant løsning, hvis du vil erstatte din pejs til brænde eller bygger nyt hus. Slutteligt kan du naturligvis også få en træpillebrændeovn blot til luft, som kan stå centralt i dit hus’ stue, således denne skaber varm luft med en rumblæser eller gennem konvektions-varme. Mange af modeller kan fås med den populære topafgang.

Valg af pilleovn

Overvejer du at anskaffe dig en MCZ træpilleovn til opvarmning af hus og familie? Så kan du med fordel læse vores købsguide. Denne vil forklare og informere dig om, hvad du har brug for at vide lige fra valg af forhandler til registrering til service og meget mere. Denne guide henviser også til vores mere uddybede 4 trin, der afdækker dit varmebehov. Læs vores købeguide her.

Også vores forhandlere er altid meget behjælpelige til at fremvise dig deres udstilling af MCZ pilleovne og forklare dig, hvad der er vigtigt at vide. Vi råder altid vores kunder til at se en pilleovn i udstilling – både MCZ og andre mærker for at mærke forskel på kvaliteten. Derudover kan alle vores forhandlere besøge dig i dit hjem gratis og uforpligtende konceptet MCZ@Home, hvor du kan se en virtuel og tændt pilleovn med flamme i dit hjems omgivelser. Så du har alle forudsætningerne for at vælge helt rigtigt!

I tvivl?

Se, hvilken MCZ pilleovn der vil passe ind i dit stue med MCZ@HOME

Det kan være vanskeligt at udvælge en pilleovn, der skal stå i netop dit hjem. Det ved vi alt om. Derfor har du nu muligheden for at anmode om et besøg fra en af vores autoriserede forhandlere, der udover at vejlede dig i dit tekniske behov, kan vise dig, hvordan en MCZ pilleovn vil tage sig ud hjemme hos dig.

Dette kan lade sig gøre ved hjælp af MCZ@HOME, MCZ’s nyligt udviklede app-koncept. MCZ@HOME tillader en interaktiv visualisering af vores sortiment af pilleovne med et udvalg af farver – så du med egne øjne kan vurdere hvilken pilleovn, du bør udvælge.