Vores autoriserede forhandlernetværk

FORHANDLERE

Se vores forhandlerkort

MCZ PilleovnsCenter

Forhandler med et komplet udstillingssortiment af alle MCZ-modeller samt én eller flere modeller tilsluttet skorstenen, så man både kan se og lytte til pilleovnen mens den er i drift.

MCZ Showroomspartner

Forhandler med et udstillet sortiment af MCZ-modeller og i udgangspunktet minimum modellerne TECLA, EGO og HALO. De fleste har også en pilleovn tilsluttet skorstenen, så man både kan se og lytte til pilleovnen mens den er i drift.

Vores forhandlere uddanner sig for din skyld

Uddannede forhandlere

Vi uddanner løbende vores Autoriserede forhandlere i MCZ Academy. Det vil siges, at du er sikret en kvalificeret vejledning i brugen af MCZ pilleovne og hvilken type der passer bedst til dit behov. Hold derfor øje med de forhandlere som har et “Autoriseret Forhandler”-mærkat – de er helt up to date med de nyeste modeller.

Er du interesseret i en MCZ pilleovn, så besøg en af vores kyndige forhandlere. Se kortet for en forhandler tættest på dig.

Vores lokale forhandlere yder altid en god og hurtig service. Men det er også muligt at bestille service/reparation hos vores dedikerede MCZ serviceafdeling som kører i hele landet. Så du vil altid være sikret en kvalificeret service af landets bedste MCZ teknikere uanset hvor du bor.

Alle salg understøttes af MCZ Tryghedskonceptet, hvor MCZ Service altid kommer forbi og sørger for, at du er kommet godt igang med pilleovnen samt håndterer alt eftersalgsservice i pilleovnens første 2 år.

Se flere pilleovne