Comfort Air
  • MZC er Europas #1 træpilleovn

  • Vi er miljøvenlige

  • Vi har et dedikeret servicecenter

Hold varmen med MCZ Nordens pilleovne

COMFORT AIR

Luft
Hydro
Comfort Air
Indbygningsovne

Hold musen over knapperne for at læse fordelene ved hver type pilleovn

MCZ pilleovne er kvalitetsprodukter.
De vælger deres hjem med omhu.

Varmen du kan flytte
Få maksimal besparelse på opvarmning med træpilleovne, der kan flytte den varme luft til andre rum i huset gennem rør i væggene. Med det MCZ-patenterede Comfort Air®-system kan luften transporteres op til 8 meter fra pilleovnen og sikrer en udgangstemperatur på op til 80°C. Således har du et alternativt varmesystem, der er prisoverkommeligt og miljøvenligt.

Oplev den optimale komfort
Du kan justere ventilationen til resten af huset på forskellige niveauer alt efter jeres behov og smag. Alle modeller er udstyret med en “No Air” -funktion, som gør det muligt at slukke ventilatoren helt og fortsætte med at opvarme behageligt ved naturlig konvektionsvarme i yderste stilhed.

Varme til hvert værelse
MCZ’s patenterede Comfort Air®-system giver dig præcisionskontrol over, hvordan varmen er fordelt i de forskellige rum, hvor luften ledes hen. I luftkanaler i træpilleovne med Comfort Air sker det takket være to eller tre uafhængige ventilatorer, der kan justeres via fjernbetjeningen.

Kanaliserede brændeovne til træpiller er små alternative varmesystemer, der nemt kan programmeres og tilpasses perfekt enhver indretning. Alle vores modeller giver en stor, flot flamme, der giver en afbalanceret ro som brændeovne eller bål, som vi kender dem.

Vores pilleovne, vores stoltheder

Comfort Air pilleovne til varmeflytning i hjemmet

Vores kontaktformular
Det er forstået

...så kan du med fordel kontakte din lokale forhandler.
Han vil sørge for, at du får besvaret
de spørgsmål, du måtte have - hurtigst muligt.

Har du f.eks. spørgsmål til:
Et produkt du har købt
Bestilling af service
Valg af pilleovn
Displaykoder

Har du husket
at kontakte din forhandler?

DKK 23.395,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

DKK 28.095,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ KLIN Comfort Air
Opdateret MCZ KLIN med maestro styresystem

DKK 25.695,00 (+7.795,00 for fedtsten)Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ DOC
Vores nye flade model med maestro

DKK 27.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ MOOD Comfort Air
Elegant model med minimalistisk design

DKK 31.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ CURVE
Rund model med et eksklusivt look

DKK 35,995.00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ STREAM Comfort Air
En kraftig model til det snævre rum

DKK 30.895,00 (+3.595,00 for fedtsten)Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Comfort Air tilbydes i mange modeller

MCZ træpilleovne med mulighed for varmeflytning er efterhånden blevet meget efterspurgt af de danske hjem. Hvis du ønsker at varme flere værelser op i huset er disse pilleovne et godt valg. De fleste af vores modeller har muligheden for varmeflytning, og modeller kan tilbyde flere farver som sort, hvid, bronze, beige, grå nuancer, rød med flere. Vælg den farve, der passer perfekt ind i din indretning.

Vælg bevidst

Det er vigtigt, at vores kunder er velinformerede, så de kan træffe det rigtige valg, når de vælger en MCZ træpilleovn til deres hjem. Vores mange muligheder, såsom hydro-pilleovne, comfort air-pilleovne, indbygningsovne eller blot luft-pilleovne har mange forskellige styrker i sig selv, og derfor skal du vælge den pilleovn, som passer bedst til dit hus og din familie. Vi har derfor lavet en guide til dig, hvis du vil lave forarbejde, inden du besøger en af vores forhandlere, der altid hjælper dig fra start til slut. Læs vores guide her.

I tvivl?

Se, hvilken MCZ pilleovn der vil passe ind i dit stue med MCZ@HOME

Det kan være vanskeligt at udvælge en pilleovn, der skal stå i netop dit hjem. Det ved vi alt om. Derfor har du nu muligheden for at anmode om et besøg fra en af vores autoriserede forhandlere, der udover at vejlede dig i dit tekniske behov, kan vise dig, hvordan en MCZ pilleovn vil tage sig ud hjemme hos dig.

Dette kan lade sig gøre ved hjælp af MCZ@HOME, MCZ’s nyligt udviklede app-koncept. MCZ@HOME tillader en interaktiv visualisering af vores sortiment af pilleovne med et udvalg af farver – så du med egne øjne kan vurdere hvilken pilleovn, du bør udvælge.